A SEGONA!

ENHORABONA!

El nostre sènior masculí A aconsegueiex l’ascens a SEGONA CATALANA. 

L’equip dirigit per David Custodio no tenia cap altre objectiu a inici de temporada que no fos pujar a Segona.

El sènior masculí va acabar la lliga amb un balanç de 24 victòries i 6 derrotes , molt igualat amb el primer classificat de la lliga CB Tona que va acabar amb 25 victòries i 5 derrotes .

Aquesta segona posició ens donava la certesa de fer fases i aconseguir l’ascens, però el camí va ser complicat .
El primer partit de fases el vàrem jugar davant d’un CE Claret molt potent i amb un parell de jugadors claus, que ens van fer perdre el primer partit a domicili seu 68-66. A la tornada, tot i tenir la pista a favor , Claret es va tornar a imposar amb un partit igualat deixant el resultat en contra de 64-68.

Ens quedava encara una última oportunitat vs CB Esparreguera, equip dur però on els nostres no van fallar i van aconseguir la victòria tant en l’anada com la tornada  (58-60 / 75-55).

Només ens quedava l’últim partit i definitiu vs el líder de l’altre grup Vedruna Gràcia, el partit es va disputar Diumenge 12/6 a les 19:15 a camp neutral, partit molt igualat en tot moment, però els nostres tot i amb la pressió que suposava, van aguantar fins els final per davant del marcador, aconseguint la victòria 65-58!

Victòria que ens portava directament a SEGONA CATALANA .

Desde el Club Bàsquet les Franqueses volem agrair a tots els jugadors l’esforç durant tota la temporada, i l’ambició que han demostrat per poder assolir el projecte de pujar a segona.

Agrair també als jugadors Sergi Retamal , Alejandro Valle i Jofre Oller jugadors del sots 25 que durant tota la temporada, han ajudat al primer equip a aconseguir aquest ascens.

Per acabar, no ens volem deixar a cap jugador i desde el primer fins l’últim:

Pere Cullell
Joel Calderon
Pau Cullell
Fran Sorolla
Gerard Anglès
Adrià Pibernat
Oriol Nadal
Manel Valero
Isaac Gibert
Nil Datsira
Oriol Pera
Sergi Retamal
Alejandro Valle
Jofre Oller
David Custodio

GRÀCIES!
Desde el Club Bàsquet les Franqueses estem segurs que ens fareu gaudir molt en aquest nou repte que ens espera, SEGONA CATALANA.

IMG_8092