Homenatge de l’Ajuntament!

L’Ajuntament de Les Franqueses homenatja al sènior femení i al sènior masculí del CB Les Franqueses pels seus ascens de categoria.

L’actual Ajuntament de Les Franqueses, el darrer dimecres 22 de juny, va homenatjar als nostres primers equips, tant femení com masculí, pel seu ascens de categoria, unes a Primera Divisió Catalana i els altres a Segona Divisió Catalana.

Així doncs, tant l’Ajuntament de Les Franqueses com el Patronat Municipal d’Esports, van concedir als nostres jugadors, una placa pels seus èxits assolits durant aquesta temporada, i van fer signar-los al llibre d’honor del municipi.

A més a més, des del VOTV, van entrevistar alguns dels jugadors i jugadores dels nostres primers equips, i us animem a que el pugueu veure. Aquí us deixem el link per seguir-nos: http://votv.xiptv.cat/municipi/les-franqueses-del-valles/les-franqueses-del-valles/capitol/l-ajuntament-de-les-franqueses-ret-homenatge-a-equips-que-han-aconseguit-exits-esportius

Des del CB Les Franqueses, volem seguir animant a tots els jugadors i jugadores que continuïn estimant i gaudint d’aquest esport i que segueixin aconseguint reptes i metes per seguir creixent, no tan sols com a jugadors, sinó també com a persones, fent equip, treballant en comú i ajudant-se els uns als altres.

Volem agrair a l’Ajuntament de Les Franqueses i, en concret, al Patronat Municipal d’Esports per tot el suport que ens han donat, pels ànims i, per estar allà ens els moments i les decisions finals aconseguint els ascens d’ambdós equips, tant femení com masculí, del CB Les Franqueses. Gràcies!

Ens enfrontem a una nova temporada de nous reptes i objectius que, de ben segur, intentarem mantenir a l’altura. No us ho perdeu!

masculí femení