Clínics i sessions de tecnificació Roger Esteller

IMG_5848
El Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses i el CBLF gaudim d’un pla a través de FULL COURT ROGER ESTELLER, que ens ofereix Assessorament Integral Tècnic-esportiu i Organitzatiu, ofert a jugadors i entrenadors  de la nostra entitat en diferents clínics, sessions de tecnificació i xerrades enfocats a millorar diversos aspectes del joc. Proporcionat directament per Roger Esteller, que apart de MBA en Administració d’Empreses, entrenador Superior de Bàsquet i Ponent en diferents congressos i conferències, és conegut per la seva etapa i trajectòria com a jugador, en equips com el FC BARCELONA, TAU CERAMICA, TDK MANRESA, UNICAJA MÀLAGA, etc.

El dia 25 de Gener els entrenadors de l’entitat van ser els primers en rebre’l, on va fer una formació i explicació del que es treballaria en les sessions restants amb els jugadors de l’entitat.

L’1 de Febrer els jugadors ja van ser dirigits per en Roger Esteller on es va treballar les sortides i moviments en carrera i els canvis de direcció.

El 7 de Març es va fer la segona sessió, treballant la mecànica de tir i diferents accions de tir després de bot i en moviment.

Aquest 11 d’Abril es durà a terme la 4rta sessió on Roger Esteller ens farà un clínic dels conceptes defensius, el contraatac i transicions de la defensa i l’atac.

El pròxim 9 de Maig es farà la última sessió d’aquest projecte on es treballarà als més petits el passar i tallar i el joc sense pilota i als més grans el concepte dels espais en atac ofensiu.

Aquesta iniciativa està tenint molt bona acollida entre tots nosaltres i reverteix a la millora de la qualitat del treball fet per tots nosaltres.