CB Les Franqueses » Cròniques Cadet Negre Masculí 15-16

Cròniques Cadet Negre Masculí 15-16

CB CORNELLÀ 2001

CADET ESPECIAL  1r ANY


Partit on el Cadet tenia la possibilitat d’apropar-se a aconseguir la lliga, Tot passava per guanyar les dues jornades restants, però no va poder ser el cas.

Ens enfrontavem vrs CB Cornellà equip on a l’anada vàrem guanyar de 16 punts. L’inici del nostre partit va ser lent i amb molts fallos defensius, tot i així a la mitja part guanyavem de 2.

A l’inici del tercer període els jugadors van cambiar l’actitut arribant a marxar del marcador fins a +12. Cornellà no es va venir abaix i ens va tornar el parcial arribant a col·locar-se -5 al marcador.

Afrontavem l’últim període amb els primers 5 minuts molt igualats i amb l’inconvenient que arribaven molts jugadors amb 4 faltes personals. A falta de pocs segons per acabar el partit, una jugada determinant del Cornellà ens va igualar el partit, arribant així a la necessitat de fer pròrroga.

Poc a dir de la pròrroga, ja que no es van poder fer canvis a conseqüència de no tenir efectius i això va provocar que finalment es perdés de 6 punts.

Destacar l’arbitratge, no coherent i lamentablement sap greu que en aquestes categories es portin àrbitres sense el nivell adequat per dirigir el partit.

Per altra banda, cal fer una autocrítica i fer veure als jugadors que independentment de l’arbitratge, no es pot sortir relaxat en un partit. No ens ho podem permetre.

Ara toca afrontar l’última jornada vrs Vila-Seca.

 #dandolacara

Resultat final: 53-59

UE GAUDÍ

CADET ESPECIAL  1r ANY


Aquest cap de setmana ens hem enfrotat vrs U.E Gaudí, equip que a l’anada ens va costar molt guanyar. Diumenge l’equip va sortir fort i amb ganes, marcant una diferència al primer període de 21-11, desplegant un molt bon joc col·lectiu en atac i una defensa molt intensa.

El segon període va ser molt planer  sense poder augmentar la diferència al marcador.

La resta del partit no va tindre gran cosa, ja que els 10 punts de diferència del primer període els varem poder mantenir fins al final.

Felicitar als jugadors perquè a dia d’avui ens trobem amb moltes baixes importants i això fa que alguns jugadors hagin hagut de canviar la seva posició, i s’estan readaptant força bé.

Ara toca pensar amb Cornellà, equip dur i essencial per aconseguir els nostres objectius.

                                                                                             #dandolacara

Resultat final: 63-52

IMG_7511

C.B.VILA-SECA

CADET ESPECIAL  1r ANY


Era un partit important per al nostre equip ja que lluitàvem per la 1ra posició. Era un rival físicament molt superior a nosaltres. Comptaven amb tres jugadors de més de 1.95m. Per tant, el primer handicap del partit, era evident. Tot i així, al primer període, es va sortir amb molta intensitat i ritme que ens van permetre córrer i, per tant, anotar cistelles fàcils, acabant així el quart amb un resultat de 17 a 11.

L’inici del segon període, va ser una replica del primer: ritme, intensitat, bon balanç defensiu, etc., acabant el quart 13 a 11.

Al tercer període, l’entrenador rival va optar per defensar amb una zona 3-2. Al principi, els va servir per atrapar-nos al marcador, però amb una bona selecció de 1c1 i tirs exteriors encertats, vam poder mantenir el marcador a favor nostre.

L’últim període es va plantejar molt diferent: nosaltres estàvem carregats de faltes i amb força lesions, i per això, es va optar per una zona 1-3-1, permetent-nos no perdre l’avantatge que havíem aconseguit, acabant el període 21 a 17 i, guanyant així el partit.

Felicitar a tots els jugadors per l’esforç, per no llençar el partit en cap moment complicat i pel bon treball realitzat durant tota la setmana.

                                                                                             #dandolacara

Resultat final: 61-53

C.B.CORNELLÀ 2001

CADET ESPECIAL  1r ANY


Segon partit de la segona fase. Venien d’una setmana molt bona d’entrenaments, i així s’ha demostrat a pista.
Jugàvem vs Cornellà , equip que encara no ens aviem vist les cares.
El partit s’ha plantejat amb un inici molt fort per part dels dos equips, Cornellà ha iniciat el partit amb un ritme molt alt, cosa que ha fet que els nostres arribessin a estar fins a 9 punts per sota del marcador en el 1r període.
Hem optat per canviar la dinàmica de joc, cosa que portem jugant molt amb aquest tema al llarg de la temporada, ens està donant resultats, provem diferents mètodes de joc i això fa portar boig al rival.
Hem marcat un segon període intens i dur, hem realitzat accions d’atac molt bones, jugant amb equip i buscant molt joc sense pilota.

A la mitja part hem marxat amb una diferència favorable al marcador de cinc punts.
A l’inici del tercer quart el ritme seguia sent alt, per part nostre i seva i el partit cada cop s’estava tornat més físic. Els àrbitres han permès molt contacte i molta duresa, això ha fet que el partit en el tercer període es convertís en una batalla. Tot i així, nosaltres ens hem centrat i hem marcat la diferència guanyant el quart 18-20.

Entràvem en el quart període, molt carregats de faltes, cosa que ens ha perjudicat ja que en el minut 6 ens trobàvem sense cap pivot. Tot i així, la feina dels nostres exteriors ha sigut impecable, fent un partit molt complert i guanyant el quart 12-21.

És un partit important, l’han lluitat sense baixar mai els braços, han controlat molt bé els minuts finals del partit, i s’ha demostrat en un partit com el d’avui que tots els jugadors són necessàris i importants.

A seguir treballant i mantenint el bon nivell d’entrenaments !

                                                                                               #dandolacara

Resultat final: 69-53

U.E. GAUDI

CADET ESPECIAL  1r ANY


Entrenadores: Carla Alacambra i Sarai Budia

Primer partit de la segona fase, on els nervis eren evidents ja que sabíem que era un equip que havíem de guanyar. Tenim objectius diferents en relació als de la primera fase: és un nivell semblant als nostre on se’ns permet jugar amb més comoditat, ja que les pressions no són tan altes i les exigències són menors.

Tenim l’avantatge de ser un equip molt ben preparat físicament gràcies al treball de tot l’any i, per tant, la parada de Setmana Santa no ens ha suposat cap tipus de problema.

Pel que al partit, ens trobem davant d’un partit amb molts alts i baixos, on ens va costar molt arrencar en atac però on la defensa ens va donar opcions a estar ficats en tot moment dins del partit. Anàvem a la mitja part guanyant de 6 al marcador i, vam aconseguir augmentar la diferència sobre els 11 punts, però un bon U.E Gaudi, va aconseguir empatar-nos el partit a falta de 4 minuts per acabar el 3er període. Aleshores, vam optar per canviar la dinàmica en atac ja que el nostre encert va minvar considerablement. Vam mantenir l’agressivitat defensiva i vam decidir canviar l’atac a un joc més reduït, provocant moltes accions de 1c1 i 2c2, que ens va generar més ocasions de cara a cistella.

El canvi tàctic, va donar els seus fruits i resultats aconseguint finalitzar el 3er període amb una avantatge de 9 punts.

L’últim període es va controlar perfectament, tant en atac com en defensa, mantenint la diferència en tot moment.

Finalment, felicitar als jugadors del cadet per l’esforç, bona actitut i ambició que van demostrar per guanyar aquest partit i, sobretot, per la importància que sabíem que tenia el partit que disputàvem.

                                                                                               #dandolacara

Resultat final: 37-46

UE MONGAT

CADET ESPECIAL 1r ANY


Partit important per nosaltres. Montgat és un equip molt complert, on clarament domina el joc interior amb molta alçada.
El partit va començar igualat aguantant bé el 1er quart. Tot i així, no jugàvem el nostre joc; ens costava buscar opcions fàcils i el ritme no era el que volíem. Un Montgat molt intens en defensa, no ens deixava posar-nos per davant del marcador.
Vàrem arribar a estar a -17 al marcador i, tot i així, no es va parar de lluitar fins aconseguir empatar el partit. A falta de 1 minut pel final, teníem la opció d’empatar el partit. Un mal encert a la línia de 3 va provocar que això no pogués ser.
Arbitratge molt permissiu, on als moments important no es va mullar.
Finalment, partit perdut de 3 on les sensacions son bones. Tot i així, hem de seguir lluitant. Només vàrem competir 2 quarts i això no ens ho podem permetre, hem de ser més exigents i més ambiciosos! Seguim treballant!
Ara comença la segona lliga i hem de seguir buscant els nostres objectius .

#dandolacara

Resultat final: 57-60

SESE 2001

CADET ESPECIAL 1r ANY


Avui hem jugat un partit complicat, on teníem molts objectius i principalment, havíem de GUANYAR. És una lliga difícil, hi ha molts equips amb un gran nivell i aconseguir una victòria és difícil. Avui anàvem molt mentalitzats de fer la feina ben feta. Hem sortit intensos, amb molt bones accions de joc interior i un alt encert de tir exterior. A la mitja part teníem un marcador favorable de +13. L’equip local ha apretat tot el partit amb un gran encert de 3 i no ens ha permès marxar del marcador acabant el partit amb una diferència de +15. Resultat final;40 -55.

El nostre joc a l’últim quart ha sigut fluix; hem de seguir apretant els 40 minuts!
Per contra cal felicitar als jugadors ja que una victòria és important i aquests jugadors porten lluitant tot l’any!!
Seguim treballant

#dandolacara

Resultat final: 40-55

CB MOLLET

CADET ESPECIAL 1r ANY


El partit va començar lent. Al minut 7 del primer quart entràvem, ambdós equips, en bonus, provocant així un inici lent.
A la mitja part, el resultat era en contra, de 38-21.
Els nostres van lluitar fins el final, aconseguint, a falta de 5′ per acabar el partit, anar -5 al marcador. La gran quantitat de faltes que es van arribar a xiular, van fer que 3 dels nostres jugadors acabessin expulsats per 5 faltes, 2 d’ells interiors.
No es va poder aguantar els dos últims minuts de partit, on ens van encaixar 3 triples i això ens va fer perdre tota opció de capgirar el marcador.
Cal destacar que els nostres jugadors mai van tirar el partit i van lluitar fins el final.
A per el pròxim més i millor!

#dandolacara

Resultat final: 71-53