CB Les Franqueses » Cròniques Cadet Verd Masculí

Cròniques Cadet Verd Masculí

Lliçà d’Amunt

Cadet Masculí verd – Nivell Interterritorial


Partit difícil pels nostres nois que jugaven un derbi vallesà contra el Lliçà d’Amunt.
Rival difícil, per l’agressivitat defensiva dels seus jugadors. Sabíem que no era un partit còmode però, tot i així, nosaltres vàrem seguir els nostre ideals.

L’inici del partit el vam aguantar amb un bon ritme de joc i superant les seves pressions defensives, acabant així amb un empat al marcador.

Durant el segon període la dinàmica era la mateixa fins als darrers 2 minuts d’aquest, on la nostra concentració es va deixar anar i ens van agafar una avantatge de 15 punts.

Al tercer període el nostre objectiu era recuperar el partit i així ho vam fer, sortint amb molt bona actitud i amb bon encert i fortes defenses, fins al punt de ficar-nos a 5 punts, però dos triples seguits dels visitants van fer que abans d’acabar el període l’avantatge tornés a ser de 10 punts cosa que moralment als nostres jugadors els va afectar i molt.

Al darrer període ja vam sortir desmoralitzats i els visitants ho van saber aprofitar per marxar del marcador fins a una diferència de 20 punts on ja no vam poder fer res per lluitar el partit i vam abaixar els braços.

#Dandolacara

 Resultat final:54-77

UB Sant Adrià

Cadet Masculí verd – Nivell Interterritorial


Partit difícil pels nostres nois que visitaven la complicada pista de l’UBSA.
Rival difícil, no només per la pista si no per la qualitat dels seus jugadors. Sabíem que no era un partit còmode però, tot i així, nosaltres vàrem seguir els nostre ideals i es va jugar amb paciència i sense cometre errors de la setmana passada.
UBSA va marcar el ritme en tot moment, estant sempre per davant del marcador.
Nosaltres vàrem patir molt, sobretot en el joc interior , on l’arbitratge no va estar del tot encertat i va permetre molt contacte, més del permès al reglament. Tot i això, no vam voler entrar en el joc i vam preferir seguir amb la nostra dinàmica.
Als inicis del 3er quart, la diferència va ser fins a 21 punts per sota.

Davant d’un partit aparentment perdut, no es va tirar en cap moment ja que, si alguna cosa tenim, és que no som un rival fàcil, no som tous i lluitem fins el final sense rendir-nos: i així es va fer, arribant a retallar la diferència fins a -5.

En els minuts finals l’equip va lluitar fins on va poder, intentant retallar els punts de cara el bàsquet average.
Tenim aspectes a millorar, hem de ser mes agressius i hem d’intentar dominar nosaltres des d’un inici. Altrament, estem orgullosos de l’equip que tenim i ara a preparar el següent partit vs el Cb Lliçà d’Amunt amb ganes, un altre equip que ens tornarà a posar a prova .

#Dandolacara

 Resultat final:48-55

img-20161006-wa0001

CN Terrassa

Cadet Masculí verd – Nivell Interterritorial


El cadet arrencava la lliga a nivell interterrotorial vs el C.N Terrassa.
El partit va ser d’un ritme molt alt, Terrassa va dominar el partit des de l’inici, marcant un ritme de joc molt alt, i buscant moltes ocasions de 1c1, sense generar molt joc col·lectiu.
Nosaltres vàrem plantejar un partit diferent, buscant en tot moment el joc en equip i córrer i córrer sempre que fos possible. A la mitja part, el marcador romania 4 punts per sota l’equip rival.

El partit va seguir amb la mateixa monotonia, molt marcat per una gran quantitat de faltes, on el joc interior no va existir ja que els pivots es penalitzaven per faltes cada cop que hi havia un mínim contacte.
A finals de l’últim quart es va treure el caràcter a pista i es va capgirar el marcador, aconseguint una diferència de +5 punts per sobre del marcador.
Tot i això, no es va poder aguantar la diferència: males decisions en els últims moments van fer que el rival aprofités els nostres errors per tornar a posar-se per davant del marcador i acabar sentenciant el partit.

S’ha de seguir treballant, és un bon resultat i és un bon inici. Falta encara perfilar alguns aspectes sobretot en defensa i ens centrarem en aquests per aconseguir millor resultats.

#Dandolacara

 Resultat final:48-55