CB Les Franqueses » Cròniques Cadet Verd Masculí 15-16

Cròniques Cadet Verd Masculí 15-16

C.B. VIC 3

Cadet masculí – Nivell C-2


Les franqueses encarava el seu últim partit de la temporada, s’ha notat la gran quantitat de baixes que tenia l’equip degut a motius escolars.

Això va soposar que juguéssin una primera part on les errades eren molt freqüents davant d’un rival inferior al nostre. Sumant una falta de concentració que ens va dur a posar el marcador en contra nostre, col·locant-nos 4 punts per sota.

El segon període va començar amb la mateixa tònica, fins al tercer període on l’equip va jugar més concentrat i les idees eren molt més clares. Això ens va portar a obtenir una distància de 10 punts molt importants.

Al final, es va poder aguantar el resultat jugant a un joc molt fluix. Desitjar que a la temporada vinent les coses millorin molt més.

AMUNT FRANQUESES!!!

Resultat final: 48-41

A.C.B. PALAU DE PLEGAMANS

Cadet masculí – Nivell C-2


Resultat prou clar on el rival ens va superar en tot moment.

La primera part del partit va ser competida i es van demostrar una mica de ganes per tirar el partit endavant, però mentres els minuts anaven passant, aquestes ganes es van anar esgotant.

Som un equip que hem de treballar els 40 minuts al 200% ja que sinó cualsevol equip ens pot passar per sobre.

La segona part, va ser llarguíssima i on nosaltres varem ensenyar la nostra pitjor cara.

Desitjo que sigui només un accident i acabem la lliga amb més ambició, i sobretot moltes més ganes que dissabte.

Nosaltres mai ens rendirem i seguirem treballant amb més ganes per aconseguir millorar aquesta situació i animar als jugadors.

AMUNT FRANQUESES!!!

Resultat final: 36-76

A.E.C PIA GRANOLLERS

Cadet masculí – Nivell C-2


Partit on el Cadet Masculí Verd va guanyar més que un partit.S’ha guanyat un respecte que abans tothom no li tenia i ara sí.

Gran partit jugat vrs la Pia Granollers on la nostre defensa va superar en tot moment al contrari, la qual cosa ens va facilitar molt el nostre atac.

Mai es va deixar d’apretar en defensa, i això ens va portar a una diferència final de 50 punts.

En resum podem dir, que hi va haber una gran intensitat durant els 40 minuts de joc, els nostres jugadors segueixen en estat de gràcia, al final veuen que si es treballa s’acaben aconseguint els resultats, aquests resultats que tots volem.

Amunt Franqueses!!!

Resultat final: 81-32

U.E. RIPOLL B

Cadet masculí – Nivell C-2


Partit jugat a Ripoll on es preveien que les dificultats que tindrien serien molts grans i així va ser. Partit seriós on la primera part va ser mol igualada i on l’equip contrari disposava d’un jugador extra molt important.

Malgrat això, els jugadors van demostrar que per sobre de tot ha de primar el joc col·lectiu per damunt de l’individual, cosa que van demostrar de sobres.

Nosaltres varem aconseguir portar el ritme del joc tota la segona part, però petits detalls van decantar el resultat per l’equip local.

En resum, seguim el camí iniciat la setmana pasada, on es va poder demostrar el treball que podem arribar a fer.

Ànims als jugadors, a seguir treballant i Força Franqueses!

Resultat final: 62-67

CB VILA MONTORNÈS

Cadet masculí – Nivell C-2


Entrenador: Joan Hernández i Sergi Espinosa

Gran partit jugat pels jugadors del cadet durant els 40 minuts. Una primera part molt intensa i trepidant on es va donar la cara en tot moment.

El segon període va transcórrer pel mateix camí, on es preveia que el resultat fos molt ajustat, com així va ser.

El final es va decidir pels petits detalls, on la sort no va caure al nostre costat.

En definitiva, gran actitut i esforç de l’equip, que no es va veure recompensat al resultat. Animar als jugadors a seguir treballant en la mateixa línia. Força franqueses!

Resultat final: 45-46

IMG_7028