CB Les Franqueses » Cròniques Infantil Femení 15-16

Cròniques Infantil Femení 15-16

OSONA SUD

Infantil femení – Nivell B-2


L’infantil femení perd contra l’Osona Sud. Un partit on l’ha dominat totalment l’equip rival amb molt poc encert per part nostre.

S’ha lluitat, i s’ha intentat remuntar fins a l’últim moment però no ha estat possible.

No hem acabat amb gaire bon sabor de boca, però hem de seguir treballant i mirant aspectes de cara a l’any vinent. Seguir amb els ànims amunt i molta motivació per a poder donar el màxim l’any que ve.

                                                                                    Resultat final: 34-61

CANOVELLES BC

Infantil femení – Nivell B-2


L’infantil femení, va perdre a la pista del Canovelles BC.

Tot i no sumar una victòria, es va aconseguir reduir el marcador de l’anada i perdre aquest partit de -13. Canovelles és el líder de la classificació, i per tant, es presentava un partit complicat, en alguns moments ens trobavem amb el marcador molt ajustat, arribant a empatar-lo i fins i tot vam arribar a estar a 4 punts per sobre.

Però finalment, el partit s’ha decantat per les noies del Canovelles, destacar la bona feina de les franquesines que van lluitar i no van llençar el partit.

Ara toca afrontar el següent i aprendre d’aquesta derrota.

                                                                                    Resultat final: 55-68

FEMENÍ OSONA NEGRE

Infantil femení – Nivell B-2


Partit molt disputat des de l’inici, partit marcat per la duresa per part dels dos equips, molta agressivitat defensiva dins de la pista.

Va ser un partit molt difícil ja que el marcador va estar molt iguala en tot moment, provocant així, nervis i molta tensió.

Es va aconseguir desplegar un bon joc cosa que ens va permetre mantenir la diferència per finalment endur-nos la merescuda victòria.

Era un partit important per nosaltres, ja que a l’anada a casa nostre es va perdre per tan sols 1 punt. Per tant,  era un rival molt directe i teniem moltes ganes de poder-les guanyar.

Aquesta victòria, a més a més, val per dues ja que hem aconseguit el bàsquet average i per tant, és una victòria més que merescuda.

Felicitar a les noies per l’esforç i la bona actitut.

                                                                                    Resultat final: 45-42

MAS DE SANT LLEÍ

Infantil femení – Nivell B-2


Partit molt disputat, ja que a casa es va perdre d’1 punt. Les noies van sortir amb moltes ganes de lluitar per guanyar aquest partit.

Mas de Sant Lleí és un equip on aquesta temporada ens hem creuat en varies ocasions a la lliga i els resultats han estat sempre ajustats i, per nosaltres, el considerem com un derbi.

Va ser un gran partit on vam poder gaudir de l’equip que realment són: lluitadores, deixant-se la pell i anant a per totes, és a dir, donar-ho tot.

Com entrenadora, estic molt contenta i orgullosa del partit realitzat per les meves jugadores.

                                                                                    Resultat final: 56-32

CB MOLLET

Infantil femení – Nivell B-2


Entrenadora: Clara Espinasa

L’infantil femení perd contra el Mollet de 8 punts. És una derrota inesperada, ja que a casa del Mollet es va guanyar de 20 punts. Possiblement, degut al retorn de Setmana Santa i, alhora, que només vam poder entrenar dos dies.

El partit es va començar guanyant, però es va estar molt fluix en defensa i es van regalar moltes pilotes. Molta falta de concentració, que va desencadenar en errors greus i, al final, a falta de 3-4 minuts per acabar el partit, es van intentar posar les piles i remontar, sense èxit.

Això vol dir que s’ha de seguir treballant molt la defensa i ser constant durant tots els períodes del partit, ja que un partit no es guanya als últims minuts.

                                                                                    Resultat final: 39-47