CB Les Franqueses » Cròniques Infantil Negre Masculí 15-16

Cròniques Infantil Negre Masculí 15-16

C.B. TORELLÓ

Infantil Masculí Negre – Nivell C-2


L’inici del partit va ser fulgurant per les Franqueses. A base de bones defenses, control en el rebot i transicions ràpides, vam acabar el primer quart 18-9.

Al segon quart, va continuar amb la mateixa dinàmica, i amb una bona actitut defensiva tant individual com col·lectiva, arribant en totes les ajudes en defensa, vam anar al descans amb un resultat de 35-17 favorable a l’equip local.

L’inici de la segona part, però, va ser molt diferent. Les Franqueses, controlant el ritme de joc i jugant amb equip i solidaritat, va aconseguir mantenir la renda fins al final amb un resultat de 66 a 30.

En general, gran partit de l’infantil i una molt bona actitut defensiva durant tot el partit. L’equip va sortit molt concentrat al partit, degut a la derrota de la setmana passada a la pista del Boet Mataró i, teníem ganes de demostrar que la derrota havia estat un error i, que durant aquest partit, havíem de millorar moltes coses i aspectes.

En definitiva, felicitar als nois per el gran partit dut a terme.

Resultat final: 66-30

A.E. BOET MATARÓ 1

Infantil Masculí Negre – Nivell C-2


Partit disputat a la pista del Boet Mataró contra un rival molt competent i capdavanter a la taula. Va ser un partit on els nostres jugadors no van sortir al 100% i davant d’un equip que va capdavanter a la lliga, no ens podem permetre cap tipus de relaxació.

Aquests partits, et fan veure que sempre s’ha de lluitar fins el final i si dones el 100% sense obtenir resultats, la sensació és molt diferent a marxar de la pista sabent que no has donat el màxim de les teves capacitats.

Queda molta feina per fer i esperem que aquesta jornada no sigui un precedent a baixar el cap i seguir lluitant i aprenent.

Val a dir, però, que aquests nens han demostrat ganes i esforç en altres partits i són capaços de seguir-ho fent el que resta de temporada.

Resultat final: 26-62