CB Les Franqueses » Cròniques Infantil Verd Masculí 15-16

Cròniques Infantil Verd Masculí 15-16

CB SANT GABRIEL RIPOLLET

Infantil masculí – Nivell B-1


Partit on ens ha costat molt entrar en aquest i, on a la mitja part, anàvem 22 a 27.

Durant el partit hem fet 12 de 46 en tirs lliures sabent que, amb aquest gran desencert a la línia de tir lliure, evidentment, costa molt entrar al partit, tot i acabar amb una diferència de només 5 punts a la mitja part.

Al 5è període, però, hem sabut donar la volta al partit, acabant 32 a 29 al 5è quart i 43 a 33 al final del 6è quart, de manera que ens ha donat una petita avantatge per tancar el partit.

No obstant, al 7è i 8è quart, per tant, només ens ha calgut aguantar aquesta petita diferència tot i fallar molts tirs lliures.

Felicitar a l’equip perquè han fet una 2na volta molt bona i on ens hem col·locat segons a la lliga. Molt satisfets per la nostra part.

Resultat final: 52-42

BÀSQUET-CEISSA

Infantil masculí – Nivell B-1


Partit molt disputat on en cap moment hem entrat al nostre ritme, sinó que en tot moment hem anat al ritme dels contrincants, ja que som un equip que ens agrada molt córrer, però que ens ha costat molt fer-ho.

A la mitja part, el resultat era de menys 2, i al 5è i 6è període, hem aconseguit remontar amb un parcial de 6-15, aconseguint una petit avantatge per endur-nos el partit. Després simplement hem sabut aguantar el resultat a favor.

Destacar que em fallat molts tirs lliures, tot i que ells també, però hem d’intentar no menysprear el valor d’un tir lliure.

Tot i així, felicitat als nois per una altra victòria i només en queda una més. A per totes!

Resultat final: 50-45

SAFA CLAROR A

Infantil masculí – Nivell B-1


Partit que vam dominar des del principi on ens hem trobat, durant tot aquest, per sobre del marcador. Hem sabut agafar una renda de 10 punts i anar aguantant les diferències que ens intentava encaixar el rival. Tot i això, es van aconseguir apropar al marcador fins arribar a posar-se 1 punt per sota nostre.

Però durant l’últim quart, vam saber mantenir la calma, vam anotar els tirs lliures, que ens van donar aquesta petita avantatge i que són molt importants, i alguna cistella fàcil.

Sabíem que jugàvem contra els últims de la classificació, però era un partit trampa ja que, tot i anar últims, és un equip que no ha perdut cap partit de més de 15 punts. Per tant, creiem que és un equip que sempre sap estar i lluitar als partits però que al final, la moneda de la sort no va a favor seu i acaben perdent. Així doncs, creiem que no s’han de menysprear.

Seguim treballant i esforçant-nos durant la setmana.

Resultat final: 55-48

ESCOLAPIS SARRIÀ

Infantil masculí – Nivell B-1


Partit dominat des del principi fins al final. Al primer quart, ja vam agafar una distància de punts. Ens trobàvem davant d’un equip que, a priori, estaven per sobre nostre i que al sisè quart, van arribar fins i tot a posar-se sis punts per sota, no donant per perdut el partit.

Tot i això, vam saber jugar amb el marcador i mantenir aquesta diferència a favor.

Al final, doncs, vam acabar guanyant el partit de +16 punts. Vam aconseguir, també, el bàsquet «average» a favor nostre i felicitar als nens per realitzar un partit molt complert.

Resultat final: 56-40

COL·LEGI STA DOROTEA

Infantil masculí – Nivell B-1


Entrenador: Javi Liria i Oscar Casacuberta

Partit dominat des del començament pels locals amb un parcial de 12-0. Això ens va permetre que ens haguéssim de preocupar només d’aguantar aquesta diferència marcada al principi, arribant a estar 23 punts per sobre del marcador.

Vam seguir jugant al nostre joc i ritme, sempre conscients que era un equip que es trobava a la part capdavantera de la classificació i, sabent que, en qualsevol moment podrien capgirar el marcador.

Tal i com pensàvem, l’equip visitant va igualar el marcador, posant-nos entre les cordes. Tot i això, vam saber gestionar el final del partit, anotant des de la línia de tirs lliures.

Cal destacar que és un bon resultat, ja que a l’anada vam perdre de 30 punts a la seva pista.

Resultat final: 57-49

IMG_7016