CB Les Franqueses » Cròniques Júnior Masculí 15-16

Cròniques Júnior Masculí 15-16

A.E MINGUELLA A

JÚNIOR MASCULÍ – NIVELL A


Últim partit de la temporada! Partit complicat però on els nois van sortir força motivats.

Al primer quart va estar molt igualat, lluitant els dos equips per igual. Al començament del segon quart,van sortir una mica adormits, això va permetre a l’equip visitant aconseguir una avantatge important de 20 punts al marcador!

A la segona part vam sortir motivats i amb ganes de competir el partit i donar-ho tot! Els nois s’ho van creure i vam remuntar els 20 punts, tot i finalment, perdre de 3.

Llàstima del resultat…, però content d’haver competit!

Resultat final: 69-72

U.B. SANT ADRIÀ 2

JÚNIOR MASCULÍ – NIVELL A


Hem tingut un partit on hem sabut portar el ritme del partit, amb un marcador positiu durant el llarg del partit.

Ha sigut important la feina que han fet els nostres jugadors interiors i la organització del nostre base. Al final del partit, desafortunadament l’equip local ha estat més intens que nosaltres enduent-se la victòria. Ha sigut un partit difícil però molt ben portat! Molt content.

Resultat final: 50-57

GRAMENET B.C A

JÚNIOR MASCULÍ – NIVELL A


Un partit complicat, on a la anada vam perdre d’uns 30 punts.
Hem iniciat un partit amb molta actitut i concentració. Hem estat encertats i això ens ha fet dominar tot el partit amb una diferència de 10 punts. A la mitja part, però, el marcador anava més ajustat, amb una diferència de 4 punts.

A la sortida de la segona meitat els jugadors han sortit motivats, podent agafar una diferència de 10 punts cap a l’últim quart.
Al final del partit, però, van estar molt posats en defensa i amb dos triples en contra, els del Gramenet es van posar dins del partit. Ja a punt d’acabar la trobada, ens va tremolar la mà als tirs lliures i això ens va fer que acabéssim el partit emportant-nos una derrota de 2 punts.
Tot i això, bon partit: molt content i molt ben jugat.

Resultat final: 69-71