CB Les Franqueses » Cròniques Mini Negre Masculí 15-16

Cròniques Mini Negre Masculí 15-16

AE BOET MATARÓ

Mini negre masculí – Nivell C-2


Últim partit de la temporada en el cual jugàvem amb un altre equip de la part mitja de la classificació,  a diferència del partit d’anada a Mataró on vam perdre d’un punt i el partit va estar molt igualat, en aquesta ocasió va aver-hi massa diferència en el ritme de treball entre els dos equips.

Mentres Boet va imposar un ritme superior en els seus atacs i les defenses, nosaltres varem treballar molt bé en els dos primers períodes de partit, però a mesura que passaven els minuts no podíem mantenir el ritme i Boet ho va aprofitar per marxar al descans amb una diferència favorable de 12 punts.

A la segona meitat, res va canviar, els visitants seguien apretant i nosaltres no treballavem suficientment intensos i sense oferir ajudes a les línies de passe i sense poder arribar amb facilitat a l’aro rival. Arribant a perdre casi de 30 punts, va ser a l’últim període quan boet va deixar d’apretar en defensa i nosaltres ho vam aprofitar per aconseguir retallar la diferència del resultat final.

I per últim, a nosaltres, els entrenadors, ens agradaria donar les gràcies a tots els jugadors per aquesta temporada que em treballat junts i desitgem que cada un d’ells tingui molta sort tant a l’esport com a lo personal.

Resultat final:43-60

C.E. VALLDEMIA

Mini negre masculí – Nivell C-2


El mini negre va visitar aquesta setmana la pista de Valldemia, on es va disputar un partit molt igualat entre els dos equips que compartien caracterísitiques similars.

L’equip de les Franqueses va agafar una avantatge en els primers quarts del partit, gràcies al bon treball defensiu i les ocasions de contraatac acabades casi totes en superioritat per els nostres, cosa que va permetre en els franquesins arribar al descans amb un 13-20 a favor.

En la segona meitat després d’augmentar la diferència en 2 punts més per els nostres, Valldemia va aconseguir reduir les diferències en el marcador, gràcies a un parcial de 11-2 en contra en el 6è període, sumat a un altre parcial de 6-6 en el 7è, per afrontar la recta final amb un igualadíssim empat a  33.

En el últim període , el dorsal 15 de Valldemia va ser determinant, es va posar l’equip a l’esquena aconseguint un parcial final de 9-2, el cual Valldemia va aconseguir acabar la lliga a la zona mitja de la taula, mentres que les Franqueses va aconseguir tornar a competir a un nivell molt acceptable.

Per la nostre part, únicament  ens queda seguir treballant tota la setmana per intentar acomiadar la competició, realitzant un altre bon partit a casa, ja que a la última jornada rebrem a Boet Mataró.

Resultat final:35-42

C.B CARDEDEU

Mini negre masculí – Nivell C-2


El partit va començar amb un conjunt franquesí molt encertat en atac i potent en defensa, aconseguint així, dos parcials de 9-15 i 6-11. En le tercer període però, es va patir molt en defensa i vam rebre un contundent parcial de 18-2 juntament amb un 7-5 en el 4rt període, arribant a la mitja part amb un 40-33 en contra.

Els nostres mai es van venir abaix i van sortir a per la remontada a la segona part del partit amb un parcial al 5è període de 6-11 a favor, per posar-se de tant sols 2 punts, però davant d’un rival com el Cardedeu no es pot afluixar i ens va tornar el parcial encaixant-nos un 17-2, deixant el partit casi sentenciat. Tot i així, al 7è període vam poder reduir una mica la diferència ja que vam fer un parcial de 2-7 a favor i al 8è un igualadíssim 7-7.

Cal destacar, que l’actuació arbitral va ser clau en el transcurs del partit, ja que per un costat el resultat final no va tindre efectació en les seves decisions però si que és cert que va perjudicar molt més als nostres que a l’equip local, arribant a pitar un total de 34 faltes personals a les Franqueses incluint l’expulsió de tres jugadors i no actuant amb el mateix criteri en les accions defensives del Cardedeu. Fent que les nostres faltes portessin fins a 39 ocasions al Cardedeu a la  línia de tirs lliures, tot i així, sort del desencert que van tenir ja que només van anotar 12 punts.

Cal felicitar als notres nois per l’entrega, la lluita, l’esperit i el joc en equip que han demostrat, ja que van ser capaços de no venir-se abaix en els dos parcials desfavoralbes que van rebre en el tercer i sisè període del partit.

Resultat final: 60-72

C.B VILASSAR DE MAR B

Mini negre masculí – Nivell C-2


El C.B Vilassar de mar, va visitar aquest dissabte la nostra pista com a últim classificat de la lliga, sense conèixer encara la victòria dins d’aquesta fase regular. Tot i així, va demostrar ser un equip que, tot i no ser massa tècnic, era un equip lluitador.

A la primera volta, doncs, vam aconseguir treure una victòria dins un partit igualat i amb un resultat ajustat de +3 punts.

Així doncs, el partit va començar amb dos parcials favorables de 2-9 i de 0-6 per als visitants, aconseguits a base de cistelles a mitja i llarga distància. A l’equip franquesí li va costar adonar-se’n que l’equip visitant venia a endur-se la victòria perduda al seu camp sobre la botzina, a la primera volta de la classificació.

La millora defensiva dels següents períodes dels locals va reduir aquesta avantatge inicial. Tot i això, el Vilassar de Mar va aconseguir arriba a la mitja part amb una avantatge favorable de 11-24.

Durant la segona meitat del partit, el rival va continuar demostrant un alt ritme de joc on els locals només van poder contrarestar al setè quart, amb un parcial a favor de 7-1.

Pel que fa a nivell col·lectiu del nostre equip, hi van haver moltes individualitats amb un resultat excessiu de pilotes perdudes i llançaments mal seleccionats que va donar la victòria al Vilassar de Mar.

Resultat final: 29-49

BÀSQUET 3 VILES

Mini negre masculí – Nivell C-2


Trobada disputada davant un rival que ocupa el lideratge davant la classificació, sense haver conegut encara la derrota. El partit va començar amb un clar domini loca al marcador que, als primers minuts, ja manava l’equip local al marcador amb una bona avantatge.

Tot i que el joc del nostre equip va ser més que acceptable durant el transcurs del partit, hi va haver bons moviments en atac, buscant bones posicions en equip i entrant a cistella sense complexes.

Tot i tenint en compte l’àmplia diferència del joc i del marcador d’ambdós equips, aquesta setmana s’ha vist la cara oposada del nostre equip respecte les dues últimes jornades en quan a entrega, treball, sacrifici i esperit de lluita, que serà necessari per rebre la pròxima jornada al Vilassar, que visitarà la nostra pista com a cuer del grup.

Resultat final: 76-25

C.B CABRILS

Mini negre masculí – Nivell C-2


Entrenador: Oscar Casacuberta i Sergio Espinosa

Partit amb un ritme molt alt de joc per part del rival, juntament amb el baix rendiment defensiu de l’equip local. Això va provocar que el nostre equip no tingués opcions de dur-se la victòria en cap moment, ja que es va ser un partit molt marcat per les diferències al marcador des del començament d’aquest.

Desencerts encadenats amb pèrdues contínues de pilota i accions en inferioritat defensives per part nostre, va donar al Cabrils una clara victòria que, a priori, hauria d’haver estat disputada entre ambdós equips sense una clara diferència de nivell.

                                                                                                       Resultat final: 24-76