CB Les Franqueses » Cròniques Mini Verd Masculí 15-16

Cròniques Mini Verd Masculí 15-16

AB PREMIÀ BB

Mini masculí – Nivell B-2


Partit que ha estat força senzill. No ens ha costat gaire. Els jugadors han sortit molt motivats, i ens ha ajudat molt a concentrar-nos en la defensa, recuperar moltes pilotes i castigar amb bons contraatacs.

Tot això ens ha permès aconseguir una gran confiança en tot l’equip que ens ha ajudat a l’hora de donar bones passades, ser més generosos i jugar més en grup.

Acabem la jornada molt contents de la temporada, tot i les seves males ratxes i moments difícils. Estem molt contents i han treballat molt bé.

                                                                                     Resultat final: 85-35

AE BADALONÈS B

Mini masculí – Nivell B-2


Partit complicat on hem començat bastant fluixos, venint d’una mala ratxa i, sumat al fet de no entrenar el divendres, ens ha perjudicat a l’hora d’afrontar el matx.

Tot i així, a mesura que el partit ha anat avançant, els nostres jugadors han començat a creure i confiar en ells mateixos, i han començat a pensar que podien tirar el partit endavant i que era possible.

Tot i això, hem lluitat fins al final, fins i tot en aquells minuts on ja sabíem que era impossible de remontar, donant la cara.

Content per haver-nos esforçat fins a l’últim minut i felicitar als nois per la feina realitzada. Som-hi.

                                                                                     Resultat final: 76-90

CLUB JOVENTUT BADALONA D

Mini masculí – Nivell B-2


Després de venir d’unes jornades difícils, de perdre un parell de partits seguits quan ho havíem guanyat tot, encaràvem el partit a casa de la «penya». Ha estat un partit difícil, però que ens esperàvem a que ens sortís pitjor.

Els jugadors han sortit a donar-ho tot i ens ha anat molt bé que la pista fos gran, ja que hem pogut jugar amb més espais. Hem estat força superiors a ells, tot i que, s’han trobat molt còmodes a nivell exterior, on ho han sabut aprofitar molt bé.

Ha estat un partit revolucionat, on hi havia períodes on els guanyàvem de 10 i períodes on el rival ens guanyava de 10 punts. Al final del partit, però, han agafat una diferència respecte els nostres jugadors on han aconseguit fer marxar el marcador per 20 punts. Però ja era massa tard per remuntar.

Molt content amb la feina realitzada i a seguir treballant.

                                                                                     Resultat final: 94-70

CB MOLLET B

Mini masculí – Nivell B-2


El partit d’aquest cap de setmana ha sigut contra el Mollet, era un partit molt important i difícil, on no podíem perdre per seguir estant en un bon lloc a la classificació i seguir tenint opcions a poder quedar primers.

Vam començar amb molta intensitat i agressivitat, però ells eren un equip molt fort i no es van deixar batre. Per la qual cosa, ens aguantaven tots els quarts i no ens deixaven marxar al marcador.

Els nois del mini al veure que no marxaven es van posar nerviosos i van començar a cometre errors en atac perdent pilotes i escollint opcions de tir que no eren gaire encertades.

Els del Mollet van aprofitar el nerviosisme dels nostres per anar marcant diferència al marcador, això va provocar que els locals baixessin la intensitat i la diferència augmentés.

                                                                                     Resultat final: 50-74

C.C. BADALONA

Mini masculí – Nivell B-2


La jornada d’aquesta setmana, es disputava contra el C.C. Badalona. Era un partit que, a priori, semblava fàcil, ja que a casa es va tancar el marcador al sisè quart i això va fer que els nens anessin confiats, però que al final hem perdut per un punt.

Al principi del partit hem començat molt fluixos, rebent un parcial 2-18 en contra, tot i que a la segona part l’hem pogut remuntar, posant-nos 4 punts per sobre.

Tot i així, era un partit amb molta pressió i carregat de moltes faltes. Pel que fa a l’atac, no ha anat malament, però referent a la defensa, pensàvem que ens aniria millor ja que la pista era petita i es podien tancar molt bé tots els espais, però ha estat tot al contrari, no sabent ajustar-nos bé en defensa i deixant penetracions rivals fàcils.

                                                                                     Resultat final: 80-81

U.E. LLEFIÀ A

Mini masculí – Nivell B-2


Entrenador: Albert Pericas i Clara Espinasa

Aquesta jornada el nostre mini masculí verd, ha tret una victòria més.

Ha estat un partit intens, força agressiu tot i que on hem destacat més ha estat amb la defensa, mantenint una agressivitat i intensitat fins a l’últim moment del partit.

El que ens ha fallat en aquest partit, han estat els típics errors en atac i la falta de concentració en algun moment; però el balanç final, que és el que compte, és que hem sumat una victòria més.

Ara toca seguir endavant fins al final.

                                                                                     Resultat final: 85-45

IMG_7015