CB Les Franqueses » Cròniques Pre-infantil Negre Femení 15-16

Cròniques Pre-infantil Negre Femení 15-16

C.E SANT GERVASI

Pre-infantil femení – Nivell D


Ens vam trobar davant d’un partit força complicat, ja que eren les primeres de la lliga i, allà, vàrem perdre de més de 50. Per tant, les nostres jugadores, han treballat bé, ja que han aconseguit rebaixar aquesta diferència en 34 punts.

Va ser un partit molt constant, és a dir, no hi va haver gaire alts i baixos i es va estar tota l’estona lluitant fins al final, tot i que el resultat no acompanyés. En cap moment es van desmotivar i això va fer que seguíssim defensant i agafant rebots, tot i tenir un nivell d’encert de cara a cistella força baix, és a dir, l’anella se’ns va fer petita.

Tot i això, van saber seguir totes les instruccions que els vam donar, i ho van saber posar en pràctica.

Pel que fa a les passades i l’atac, vam tenir poc encert, però pel que fa a la resta, pensem que ha estat un bon partit.

Estem contentes d’aquesta temporada ja que des que van començar la temporada, fins ara, hi ha hagut una gran millora, tant tècnica, individual com col·lectivament i en atac i en defensa. Bona feina realitzada i a seguir endavant i treballant.

Resultat final: 30-61

CB PEDAGOGIUM

Pre-infantil femení – Nivell D


Hem començat molt bé. Un partit molt similar al de la setmana passada, empatades en quan al marcador.

A la 5na part però, el CB Pedagogium ha aconseguit remontar-nos el partit i, dues parts dolentes, han fet que s’anessin del marcador per 20 punts que no hem sabut recuperar.

Pel que fa als tirs lliures, però, destacar que hem anotat un 80% d’aquests, cosa que ens satisfà molt el gran nivell d’encert que han demostrat les nostres jugadores, però a les últimes parts també em fallat moltes cistelles fàcils que ells han sabut aprofitar i, moralment, això ha afectat força l’equip, que no ha sabut treure endavant el partit.

Per nosaltres, dir que el resultat final no reflexa el partit que hem fet ja que pensem que hem fet un bon partit que no hem sabut gestionar.

Encara ens queda molta feina per fer. A seguir treballant i aprenent cada dia una mica més.

Resultat final: 30-59

FEMENÍ OSONA

Pre-infantil femení – Nivell D


Partit on l’inici va estar destacat per la nostre intensitat defensiva i amb un bon atac amb un alt encert, anotant amb facilitat.

El partit anava molt ajustat, el rival no ens facilitava les coses. Arribant així a la mitja part guanyant per la mínima, un punt a favor.

La segona part del partit va estar condicionada per una mala presa de decisions, moments de desencert i manca de concentració. Entre el 5è i 6è període l’equip rival ens va marcar una diferència de 12 punts que van ser els determinants per la resta del partit ja que els dos últims períodes van tornar a ser igualats i ja no vam poder remontar aquesta diferència.

Tot i així, estem molt contentes del partit ja que a l’anada ens van guanyar de bastant i aquest cop no els hi hem posat les coses fàcils.

Val a dir però, que s’ha lluitat en tot moment, però hem tingut mala sort i hem acabat perdent.

Resultat final: 49-62

BÀSQUET PIERA

Pre-infantil femení – Nivell D


Un partit on, de bon començament, la primera meitat no va anar gaire a favor nostra. Ens enfrontàvem davant d’un equip que anava per sota a la classificació i on podíem competir.

A més a més, l’equip rival tenia tres jugadores que ho feien molt bé, motiu pel qual les nostres jugadores van sortir desconcentrades des de l’inici del partit. A mesura que anava passant el partit, degut al potencial d’aquestes jugadores, ens vam venir una mica avall i es va alentir el nostre joc, fent d’aquest un partit més feixuc de tirar endavant.

Ben bé fins la mitja part, el Bàsquet Piera ens anava guanyant de més de 20 punts i, després, a la segona meitat del partit, l’arbitratge ens va ser molt favorable, xiulant moltes faltes a favor nostre. Degut a aquestes faltes xiulades, la jugadora més destacada del Bàsquet Piera, va ser expulsada, juntament amb les altres dues jugadores que dominaven el partit. Per part nostra, això va fer que les locals veiessin una petita opció i, a partir de llavors, vam millorar el joc, remuntant el partit.

A la setena part, doncs, anàvem amb un resultat molt òptim pel nostre joc, de 43-43. Aquest empat va provocar molts nervis, ja que ens pocs casos ens trobem en aquestes situacions i on l’equip ha d’aprendre a gestionar el final d’aquests partits tan igualats.

A la vuitena part, les entrenadores vam animar tant com vam poder al nostre equip, veient que podíem tirar endavant el partit, ja que ho havien aconseguit elles soles. Finalment, amb aquesta petita empenta, les locals van treure el partit de +6 punts, enduent-nos la primera victòria.

Felicitar a les jugadores per aquest resultat final, ja que allà vam perdre de 13. Estem molt contestes d’haver guanyat el partit i les nenes estaven eufòriques.

Donar les gràcies al suport de les dues minis que van venir a donar-nos un cop de mà on, a més a més, venien de jugar un partit que havien guanyat i, per tant, van transmetre a les nostres jugadores l’eufòria amb la qual venien.

Resultat final: 53-47

CB CALELLA

Pre-infantil femení – Nivell D


Partit que es vas començar perdent, ja que ens enfrontàvem al CB Calella amb només 7 jugadores. No obstant, les premisses d’aquest partit era intentar no fer faltes i provar coses noves. Hi va haver, per exemple, diferents estils d’entrades que es van estar treballant durant la setmana, tals com intentar fer un aro passat.

La defensa 1c1 va estar també ben treballada i l’arbitratge va ser equitatiu per ambdós equips. A més a més, volem destacar que l’encert a la línia de tir lliure, va romandre per sobre del 50%. Així doncs, cal dir que estem força contentes amb la feina realitzada al partit.

Per acabar, ens va agradar la seguretat que van mostrar i la quantitat de tirs que van fer, tot i no tenir massa encert. Destacar també que, al anar només amb 7 jugadores, va produir que algunes de les jugadores haguessin de jugar fins a tres parts seguides, sense estar-ne acostumades i això, les va cansar molt.

Seguirem treballant conceptes durant la setmana.

Resultat final: 23-47

CB CUBELLES

Pre-infantil femení – Nivell D


Entrenadora: Judith Corbacho i Agnès Tetuan

Quarta vegada que ens enfrontem contra el CB Cubelles. Per tant, ja ens coneixíem i sabíem que era un rival superior, del qual, als últims enfrontaments, vam perdre de més de 30 i 40 punts. No obstant, en aquest últim partit, s’ha reduït la diferència perdent només de 25 punts, així doncs, és un resultat on les nostres jugadores van veure el que eren capaces de fer.

Ens trobem davant d’un equip físicament superior, amb una altura considerable, que dificulta l’atac. Això ens condiciona i fa que les nostres jugadores surtin amb més falta de seguretat de la que mostren habitualment.

El CB Cubelles és un equip que defensa molt tancat i no permet la fluïdesa de la circulació de la pilota. Tot i així, en termes generals, estem contents amb el resultat i l’esforç de les jugadores del pre-infantil femení.

Resultat final: 47-72