CB Les Franqueses » Cròniques Pre-infantil Negre Masculí 15-16

Cròniques Pre-infantil Negre Masculí 15-16

CB LA GARRIGA

NIVELL C


Partit molt complicat, on sabíem des d’un principi que no seria fàcil. Arrossegàvem una setmana d’entrenaments molt fluixos i amb moltes baixes.

Vam començar el partit defensant força intensos, però l’atac no ens acompanyava ja que no anotàvem. A mesura que anaven passant els minuts, els Franquesins van abaixar els braços i no es va defensar amb cap tipus d’intensitat.

La Garriga, que va ser molt superior tant tècnica com físicament, ho va aprofitar per marxar del marcador en el tercer període. Malauradament, els nostres nois no van saber reaccionar i no van poder fer res per evitar que La Garriga marxés de 40 punts al marcador. Ens va costar molt atacar, generant poques opcions i gairebé totes les cistelles que es van ficar van ser de tir sota cistella.

Després d’aquest partit, que ha estat l’últim de la temporada, nosaltres, els entrenadors, volem fer una valoració positiva ja que aquests jugadors han tingut molts alts i baixos a causa dels canvis d’entrenadors i els diferents mètodes d’ensenyament. Però la il·lusió que aporten a l’equip a l’hora de treballar, ens donen ganes de seguir complint més objectius amb ells.

Felicitar als nois per l’esforç durant tota la temporada i seguir treballant per afrontar nou reptes

#paso a paso

Resultat final: 76-28

JOVENTUT LES CORTS B

NIVELL C


Partit molt emocionant fins el final. Els franquesins sabien que seria complicat ja que eren els segons classificats de la lliga.

Va ser un partit intens des de el minut 1 al 40, on els nois van demostrar tot i ser els últims en la classificació, una defensa molt activa en tot moment. Els bons atacs i la bona visió que van demostrar en aquest partit ens va permetre estar igualats fins al final.

S’ha notat el físic treballat durant els entrenaments, que ens va permetre aguantar el ritme del partit i jugar el nostre joc, amb molts contraatacs i superant una bona defensa de l’equip rival .

Cal destacar que van treballar molt dur en el rebot defensiu cosa que ens va permetre poder correr gràcies a un bon estat físic. Agrair l’ajuda dels dos minis que van fer un partit molt complert i ens van ajudar molt.

Felicitar a tots i  cadaescun dels jugador per la victòria molt merescuda i per la bona feina realitzada als entrenaments.

És una victòria que ens fa veure i creure que la pròxima setmana podem guanyar contra La Garriga.

Resultat final: 57-55

CLUB NOU BÀSQUET VILANOVA

NIVELL C


Visitavem la pista del líder, sabíem durant la setmana que seria un partit complicat, durant els entrenaments es va estar preparant molt bé, realitzant bones sessions i amb molt bona actitut.

Ens vam trobar un equip molt superior físicament i amb molta alçada, nosaltres veníem amb moltes baixes, ens presentavem amb 8 jugadors i un d’ells premini, i no ens esperavem que ho fes tant bé.

Vam començar el partit molt còmodes i fent cistelles fàcils, juntament amb una defensa molt bona. A mesura que els minuts anaven passant els jugadors anaven notant el cansanci i ja no corrien tant provocant que els locals marxessin del marcador.

El rival va ser molt superior en el rebot ofensiu, anotant moltes cistelles de segones opcions. Acabant amb un resultat de -50. S’ha de dir que els Franquesins no van baixar els braços en cap moment i van lluitar tot el partit.

Cal felicitar als nostres jugadors per l’esforç en un partit tant complicat.

A seguir treballant de valent!

Resultat final: 14-64

A.E.TEIÀ

NIVELL C


Gran partit disputat a casa contra A.E Teià.

Després d’una setmana no gaire bona d’entrenaments, els nois del Pre-infantil Negre, van començar molt relaxats, fent que els rivals tinguessin molta facilitat a l’hora d’encertar, provocant així, un parcial de 3-17.

Els franquesins però, van començar a treballar i van començar a tindre ocasions molt bones en atac i això va fer que comencessin a anotar cistelles i es fiquessin de nou al partit. Tot això, va vindre seguit d’una molt bona defensa. Això els va portar a ajustar el marcador a un 30-32 al descans.

A la segona part, ens va mancar físic, degut a l’esforç realitzat per remontar, i els visitants ho van aprofitar per agafar una diferència de 10 punts.

Els nois del Pre-infantil no es van donar per vençuts i van seguir lluitant quan les forces no arribaven ajustant el marcador final a 6 punts.

Tot i així, felicitar a tots els jugadors pel bon treball i a seguir treballant per la pròxima jornada.

Resultat final: 64-70

BÀSQUET SAMA VILANOVA-PIMA

NIVELL C


Els nois del Pre-infantil Negre van començar el partit molt intensos, amb bons atacs i una molt bona defensa. En els següents períodes van seguir igual d’intensos i això els va permetre estar per sobre del marcador, però cada minut que anava passant anaven baixant els braços, això els va dur a perdre pilotes i a fer passades no gaire encertades. L’equip rival va aprofitar el moment per reduir el marcador fins arribar a la mitja part capgirant el resultat.

Els d’Alejandro Valle no van poder aguantar tot el partit al 100% degut a la falta de fons físic i que malauradament eren només 8 jugadors, això va fer que la distància s’anés augmentant.

Tot i així felicitar a tots els jugadors pel gran esforç i el canvi d’actitut que han demostrat.

Resultat final: 32-66

IMG_7026

CE MARISTES RUBÍ

NIVELL C


Comencem amb uns primers períodes forts anotant cistelles fàcils i amb una defensa no gaire encertada, deixant molts forats i permeten a l’equip local anotar punts fàcils.

El 3er i 4rt quart, baixem els braços, passem a no concentrar-nos i a perdre moltes pilotes. A la represa, però, el marcador és +18 a favor de l’equip local.

En els següents períodes 5,6 i 7 els Franquesins tornen a agafar forces i ganes de guanyar el partit i es posen a treballar en defensa, fent molt bons atacs i igualant el marcador.

A l’últim quart, els Franquesins es posen nerviosos quan el marcador està igualat 50-50. Provocant tirs no gaire còmodes i fent moltes faltes, acabant el partit amb 56-52.

Felicitar a tots els jugadors per la feina feta! A seguir treballant!

Resultat final: 56-52