CB Les Franqueses » Cròniques Pre-infantil Verd Femení 15-16

Cròniques Pre-infantil Verd Femení 15-16

 CB LLINARS

Pre-infantil femení verd – Nivell B


Afrontavem l’últim partit de lliga on l’equip tenia moltes ganes de realitzar un mol bon parit.

Però, un mal inici va provocar que l’equip anés a remolc durant la majoria del partit. Tot i això, l’equip mai va donar el partit per perdut i a mesura que passaven els minuts anava reduint diferències al marcador.

Doncs, a l’últim període les noies de Les Franqueses van aconseguir empatar el partit 50-50, però finalment no es va poder aconseguir la victòria acabant el partit amb derrota.

Resultat final: 52-56

CEE SANT GERVASI 

Pre-infantil femení verd – Nivell B


Bon partit a Mollet, on l’ambient del pavelló creava molta espectació.

L’equip va sortir molt concentrat guanyant així el primer quart, amb una gran defensa. Fins a la mitja part, el partit va ser totalment defensiu per ambdos equips, es notava una gran tensió i marcava la diferència la alta intensitat.

Les noies, amb un 20-21 van aconseguir liderar el partit a la mitja part. Però tornava a passar factura, el cansansi, i a la represa, l’equip es va venir abaix i les de mollet ho van aprofitar agafant així una renta de 15 punts per sobre el marcador, que ja no varem poder recuperar.

Destacar l’esforç de totes les jugadores i continuar treballant en aquesta línia.

Resultat final: 33-51

CB Lliçà D’Amunt

Pre-infantil femení verd – Nivell B


Molt Bon Partit de Bàsquet al camp del CB Lliçà d’Amunt, l’equip en tot moment ha estat molt seriós i mai ha abaixat els braços, començant el partit amb un gran inici ( 7-13) .

L’equip es trobava amb molt bones sensacions, i amb un joc molt vistós i elegant.

Les locals no s’han quedat enrere, aconseguint capgirar el marcador, arribant a col·locar-se amb una diferència de 10 punts per sobre del marcador a la mitja part.

Al inici de la segona part, les nostres noies han seguit lluitant i demostrant un joc realment bò, Aconseguint retallar el marcador de mica en mica.

Cal destacar l’encert exterior. A l’últim quart entravem 3 punts abaix, on la victòria estava molt aprop, però l’equip malauradament s’ha tornat a quedar a les portes de la victòria, amb un resultat de 77-76 per les locals.

Felicitar a les noies per el gran partit, i a seguir treballant en aquesta línia.

Resultat final: 76-77

 

U.E.R PINEDA DE MAR

Pre-infantil femení verd – Nivell B


Partit important per l’equip ja que va estar molt disputat durant els 8 quarts. Un inici lent sense gaire ritme, no va deixar l’equip  fer el seu joc, trobant accions molt costoses i amb dificultats per anotar.

No obstant, el 5è quart, vàrem aconseguir una diferència de 10 punts en el marcador, on l’equip es trobava més còmode.

Tot i això, encara ens faltaven els últims 10 minuts de partit per consolidar la victòria, però l’equip de Pineda de Mar, amb una gran defensa i nosaltres amb preses de decisions desencertades juntament amb molt nerviosisme, ens van aconseguir igualar el marcador a falta de 50 segons.

Partit que es va convertir en cara o creu.

Malhauradament, les de Pineda de Mar es van endur la victòria.

                                                                                   Resultat final: 39-40

ARENYS BÀSQUET

Pre-infantil femení verd – Nivell B


Entrenador: Gerard Marquès

Partit complicat contra les líders on el nostre mal començament, ens va sentenciar, doncs, la nostra primera cistella, va arribar al tercer període, on ja portàvem una desavantatge de 27 punts.

A partir del quart període, però, el treball de la setmana es va veure reflectit, superant la pressió d’Arenys de Mar on feia 2c1 i, poc a poc, vam anar trobant el nostre ritme amb bons contraatacs i amb una millor actitut defensiva.

Els parcials dels cinc últims quarts, van ser positius per a nosaltres (26-25), on l’equip va trobar recompensa al bon treball dels entrenaments,per poder així, agafar amb moltes forces pel pròxim partit.

                                                                                   Resultat final: 30-56