CB Les Franqueses » Cròniques Pre-infantil Verd Masculí 15-16

Cròniques Pre-infantil Verd Masculí 15-16

CB SANT GABRIEL RIPOLLET

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Victòria del nostre pre-infantil masculí verd, davant d’un partit on vam començar molt malament. No vam entrar en ritme fins a la mitja part.

Un cop passat aquest mal tràngul, i enfrontant-nos a la segona mitja part, vam aconseguir realitzar un gran parcial que ens va ajudar a endur-nos la victòria. Tot i això, vam acabar només amb quatre jugadors dels nous que érem a pista, i dos amb quatre faltes. Destacar però, que ni això ens va permetre llençar el partit i vam seguir amb els nostres objectius per aconseguir aquesta preuada victòria.

L’arbitratge no va ser del tot gratificant per part nostre, i no ens va ajudar massa a poder seguir amb un bon ritme i joc de partit.

Volem agrair als nens tot l’esforç d’aquests dos anys que hem pogut estar junts i animar-los a que segueixin jugant a bàsquet i que els vagi molt bé, tant en el bàsquet com en els reptes personals.

Resultat final: 46-70

U.E SANT CUGAT NEGRE

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Partit molt complicat enfrontant-nos contra un rival amb un molt bon equip que han guanyat des del primer minut del partit.

El nostre equip ha intentat fer el seu partit amb les rotacions pertinents, i hem arribat fins a on les forces i el talent ens han permès.

Felicitar als jugadors pels esforços demostrats.

Última jornada a casa contra el Ripollet, un partit on pensem que podrem competir bé. Seguim treballant i aprenent.

Resultat final: 39-87

A.E. MINGUELLA A

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Partit que no es va decidir fins a la segona part del partit, on l’equip rival, va guanyar gràcies al joc dels jugadors més bons dels qual l’A.E. Minguella disposava que van participar en la majoria dels últims períodes i van poder així, marxar del marcador. Nosaltres, però, seguint una mica la nostra filosofia de joc que fomentem al patronat de les franqueses de fer jugar i participar a tots els jugadors, independentment del resultat, vam intentar competir tant com vam poder, sense poder aconseguir la victòria.

Voldríem destacar l’actitud dels pares del A.E Minguella, amb comentaris referent a l’entrenador de l’equip contrari, que pensem que en aquestes categories, no és de bon veure per als jugadors tant d’un equip com de l’altre, ja que estan en fase d’aprenentatge.

Tot i això, ens agradaria destacar la bona actuació i joc dels jugadors franquesins que, tot i perdre els quarts, van donar la cara i van competir en tot moment sense abaixar el cap.

Força i ànims, i a seguir treballant per al proper partit.

Resultat final: 49-68

AE SANT ANDREU DE NATZARET BLAU

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Partit amb un rival que en dos anys han jugat 8 vegades i es coneixen tots. Aquest rival ja es mira com un derbi, ja que sempre hi ha resultats molt ajustats.

Aquest cap de setmana, però, els de Snt Andreu van sortir amb la lliçó ben apresa i no van deixar jugar als nostres nois del pre-infantil verd.

L’equip visitant des de un inici, va agafar una diferència de 10 punts i es va mantenir amb una bona defensa sense deixar córrer als nostres nois i sense donar opcions a que entressin en cap moment.

Resultat final: 44-60

GRAMANET BC A

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Partit dominat des de un inici.

Els nostres jugadors, es trobaven amb un handicap d’alçada degut a que ells eren clarament molt superiors a nosaltres, amb jugadors de fins a 1.80 metres on fins hi tot alguns d’ells arribaven a l’esmaixada.

Tot i així, varem saber contrarrestar aquest handicap amb velocitat, amb moltes ganes, una bona pressió en defensa i marcant el nostre ritme de joc en tot moment.

Destacar que els nostres jugadors mai van deixar que l’equip rival es posés per davant del marcador i van saber aprofitar aquesta petita diferència per endur-nos la victòria.

Resultat final: 49-45

U.E. GAUDÍ A

Pre-infantil masculí – Nivell A-1


Entrenador: Toni Olivares i Javi Liria

Partit on l’equip visitant era clarament superior tant física com tàcticament. Possiblement és un equip candidat a ser campió de Catalunya de nivell A.

Des del minut 1, el U.E Gaudí va imposar el seu ritme a la pista dels locals, sense donar cap opció a realitzar el nostre joc, cosa que va provocar que cometéssim molts errors i ens trobéssim amb una diferència de 20 punts a la mitja part.

A la segona part aquesta diferència de 20 punts, no va donar opció a remontar el partit. El U.E Gaudí va saber gestionar el seu ritme de joc.

Resultat final: 40-79