CB Les Franqueses » Cròniques Pre-mini femení 15-16

Cròniques Pre-mini femení 15-16

BF VILADECANS A

Pre-mini femení – Nivell B-1


Aquest cap de setmana les nostres petites van visitar Viladecans.

El partit va començar movent molt bé la pilota generant ocasions de tir molt còmodes però sense anotar. Les locals no van perdonar i van aprofitar per anar marxant del marcador. Tret de dos períodes la resta de partit va estar molt competit, plantant cara en tot moment al gran ritme de les locals i aconseguint gran defenses i grans atacs.

Finalitzem la temporada amb molt bones sensacions per iniciar la categoria mini. Objectius aconseguits.

Com entrenadores, només tenim bones paraules per elles ja que han treballat de valent, ho han donat tot a cada partit i han sapigut aplicar les coses apreses.

Orgull d’equip.

Resultat final: 37-74

CB MOLLET A

Pre-mini femení – Nivell B-1


Aquest cap de setmana les nostres petites van visitar al Mollet. Pista molt complicada degut a les seves dimensions i espais entre parets.

El partit va començar molt intens, amb una molt bona defensa individual, apretant com mai ho han fet. Val a dir, que el partit va tenir la mateixa dinàmica durant els 8 períodes, les nostres van treballar de valent, van moure la pilota i van encarar molt bé els 1c1, però les locals no ens deixaven passar degut a la seva defensa flotant que no vam poguer solucionar i a la agresivitat a la pilota on les decisions arbitrals ens van perjudicar absolutament.

A força de molt treballar, les nostres petites van plantar cara a tots els períodes, però no aconseguiem guanyar quarts per poguer remontar i les petites diferències que van anar guanyant les locals van fer que a final de partit es veiés un marcador amb 20 punts de diferència.

Molt contentes amb l’evolució de les petites, per nosaltres va ser un partidàs que ens mereixiem guanyar però que per circumstàncies no va poder ser.

A seguir aprenent, a seguir treballant i a seguir donan-t’ho tot.

Resultat final: 35-56

IMG-20160425-WA0028

BARÇA CBS

Pre-mini femení – Nivell B-1


Aquest cap de setmana les nostres petites van rebre al Barça, equip que va en primera posició a la taula i que a dia d’avui ja és campió de  lliga.

El partit va començar molt igualat, a mesura que anaven passant els minuts es veia com les nostres apretaven molt en defensa però no anotaven punts. No es van vindre abaix en cap moment però la dinàmica seguia sent la mateixa, cosa que les visitants van aprofitar per de mica en mica anar marxant del marcador.

En el joc estàtic, la pilota va circular molt bé, però individualment a l’hora d’encarar cistella no van ser tant descarades com partits anteriors, això encara dificultava més que el marcador nostre no pugés.

Val a dir però, que van seguir i seguir treballant com formiguetes i finalment els dos últims períodes van ser nostres.

Una llàstima no haber tingut un partit amb més encert, ja que el resultat d’aquesta manera queda molt àmpli, però molt contenta de l’actitut i el ritme que van posar durant tot el partit.

Toca seguir aprenent, seguir treballant i seguir donan-t’ho tot.

Resultat final: 19-53

CLUB JOVENTUT DE BADALONA

Pre-mini femení – Nivell B-1


Les petites de la casa van anar a competir aquest cap de setmana al camp del Joventut de Badalona. Sabíem que era un partit complicat, ja que les condicions del camp no són les més favorables.

El partit va començar igualat fins al tercer període on, en aquest, les locals ens van encaixar un parcial de 7-18 en contra. Vam trobar un partit marcat per la quantitat exagerada de faltes xiulades que no ens van permetre poder defensar amb un mínim d’intensitat. Això ens va condicionar molt de cara a la resta de períodes.

Els següents tres períodes, van estar molt igualats i inclòs, es van guanyar.

A la recta final del partit, però, les jugadores visitants van tenir molt encert a la línia de tres, provocant així dos parcials contundents que no vam poder remontar i, marcant així, la diferència amb un resultat a favor seu.

S’ha de dir que aquest equip porta dues setmanes treballant un sistema de joc col·lectiu de cara a les pròximes temporades. El resultat va ésser millor del que ens pensàvem, ja que es comença a plasmar la feina realitzada als entrenaments.

Individualment les jugadores comencen a posar en pràctica tots els conceptes apresos als entrenaments; això fa que el nivell de joc sigui més enriquidor.

Per tant, donem per bo i satisfactori el partit d’aquesta setmana i ens seguim centrant a intentar fer d’aquestes petites jugadores, grans jugadores.

Resultat final: 46-70

IMG_7159

SAFA HORTA A

Pre-mini femení – Nivell B-1


Entrenadora: Sarai Budia i Carla Alacambra

Partit difícil de valorar, ja que ens trobem davant d’un rival tècnicament superior a nosaltres, demostrant un joc molt madur i amb els conceptes molt ben assolits.

El partit va començar amb un parcial de 10-3 en contra, que no va ser un gran problema ja que vam aconseguir mantenir igualtats en la resta de períodes i no vam deixar que marxessin al marcador. Al 7è període, però, es van cometre molts errors defensius, sumant un Safa Horta molt encertat i encaixant-nos fins a tres triples consecutius. No obstant, vam acabar el període amb un parcial 18-1 en contra i, això ens va sentenciar el partit.

Tot i així, l’equip no va deixar de defensar, mantenint en tot moment els braços a dalt i guanyant el vuitè període. A per el pròxim i a seguir treballant.

Resultat final: 39-65

IMG_7007

TORNEIG CAMBRILS 2016

Pre-mini Femení


Les petites del pre-mini aquesta setmana santa han participat al 13è torneig de Cambrils, van arribar divendres 18 de març per la tarda nit ben carregades de il·lusió, ganes de passar-ho bé i de jugar a bàsquet.

dissabte i diumenge va ser dia de competicions, on van guanyar els 4 partits que van disputar.

dilluns van gaudir de Port Aventura, on van aprofitar per fer equip, cridar i fer-se un fart de jugar i pujar atraccions!!

dimarts, van disputar el partit que restava de competició, guanyant-lo i proclamant-se així campiones del torneig de la seva categoría. Per acabar el dia, van gaudir d’una estoneta de piscina.

Dimecres hi  havia els all star i els concursos de triples, tirs lliures i ko, on Carlota Galbany va ser la campiona dels triples i la Júlia Santano la campiona de KO.

Experiència que aquest equip no oblidarà!!