CB Les Franqueses » Cròniques Pre-mini Negre Masculí 15-16

Cròniques Pre-mini Negre Masculí 15-16

AE BOET MATARÓ 1

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Últim partit de lliga vrs Boet Mataró, amb possibilitats de finalitzar la temporada amb victòria després de dues setmanes jugant a gran nivell.

El partit va començar amb els petits de les franqueses una mica adormits, cosa que el rival va aprofitar per recuperar moltes pilotes i sortir ràpid al contraatac, però, mica en mica, els jugadors han anat igualant la intensitat del contrari i vam arribar a la mitja part igualats.

La segona part a seguit amb la mateixa dinàmica i amb igualtat en quant a intensitat, però amb poca eficàcia dels nostres per finalitzar les jugades.

Així, el Boet va anar ampliant l’avantatge fins a finalitzar el partit.

Posem punt i final, a falta del partit de cloenda, a una temporada molt profitosa en la que tots els jugadors han progressat en tots els aspectes del joc i a la que han iniciat la seva carrera al bàsquet satisfactòriament.

                                                                                            Resultat final:27-43

AECAM MIXTE

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Aquest cap de setmana els preminis disputavenun partit complicat a la pista dels líders, Aecam Mixte.

Tot i això els nostres nens, han fet un partit molt seriós i correcte, plantant cara en molts moments del partit.

Ells han sapigut imposar el seu físic i la seva alçada per anar incrementant poc a poc la seva renda al marcador. S’ha de felicitar als nens, ja que en tot moment han donat la cara, han lluitar fins al final i s’ha demostrat la intensitat i el joc que s’ha treballat durant la temporada.

La setmana vinent, últim partit a casa, contra Boet Mataró 1, esperem fer un bon partit com aquest i acabar la temporada ben forts i de la millor manera.

                                                                                            Resultat final:40-65

VALLDEMIA 2008

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Després d’una setmana complicada als entrenaments a causa de les baixes dels jugadors, anavem a Valldemia amb els jugadors justos per competir.

De bon principi, els petits de Les Franqueses van començar el partit amb un ritme i una intensitat que va descolocar al rival, que no va sapiguer trobar resposta a la pressió defensiva i al gran encert que vam tindre.

Conforme anava passant el partit, semblava que havíem aconseguit corregir les baixades de tensió a mig partit que, en aquest partit, només es va donar durant un quart.

Finalment, l’esforç dels nens durant totm el partit es va convertir en victòria, cosa que donarà ànims als petits de cara al proper partit.

                                                                                                      Resultat final: 60-38

UER PINEDA DE MAR B

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Es sol dir que es juga com s’entrena i aquesta setmana s’ha complert.

Després d’una setmana on la intensitat i la concentració als entrenaments no ha estat adequada, arribava el partit de dissabte al matí contra el Pineda de Mar.

La primera meitat els petits de les Franqueses van sortir una mica adormits i sense encert a l’hora de ficar cistella i de passar la pilota, cosa que el rival va aprofitar per ràpidament posar-se per davant al marcador arribant a un +16 en contra a la mitja part.

Durant la segona meitat, semblava que els jugadors estaven més desperts i havien pujat la intensitat del partit arribant a l’últim quart amb un parcial de 8-0 que ajustava el partit. Però no es pot deixar la feina per últim moment.

A l’últim període no va poder ser, no vam ser capaços de culminar la remontada.

Ara toca pujar la intensitat i millorar la concentració per afrontar  en millors condicions el proper partit a Valldemia

                                                                                                      Resultat final: 21-34

CB CALELLA

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Una altra setmana amb partit complicat i moltes baixes. Tot i així, els petits de la casa, que eren tan sols 8 jugadors, han sortit des del principi a donar-ho tot a la pista, cosa que ha sorprès al rival, mostrant un parcial de 0-10 per començar.

El Calella però, ha sabut refer-se fins a aconseguir una avantatge de +10 a la mitja part.

Durant la segona part, s’ha tornat a pujar la intensitat defensiva i a moure molt bé la pilota, cosa que ha permès arribar al definitiu i últim quart amb tan sols tres punts per sota el marcador.

Malhauradament, a l’últim quart, s’ha notat tot l’esforç que havien fet durant tot el partit i, al final, a conseqüència de l’esgotament i un bon joc del Calella, hem acabat perdent per 10 punts.

Tot i així, es nota moltíssim la millora dels jugadors durant les últimes setmanes i s’haurà de seguir treballant durant els entrenaments per seguir anant cap a endavant.

                                                                                                      Resultat final: 48-58

U.E. MATARÓ C

Pre-mini masculí – Nivell D-1


Entrenador: Sergi Retamal i Sergi Faura

Partit molt complicat contra un equip capdavanter a la classificació, però, tot i així, s’havia estat preparant amb ganes durant els entrenaments de la setmana.

El partit va començar bastant bé, amb els petits del club plantant cara i competint al partit de tu a tu, però faltava culminar les jugades amb una mica més d’encert, cosa que per contra, no li faltava a l’equip rival i que, a poc a poc, va anar marxant del marcador.

Després d’un parcial de 11-0 al 6è període, els jugadors van abaixar els braços i, no obstant, es van deixar portar la resta de períodes oferint poca resistència fins a acabar el partit amb un parcial de 17-2.

Tocarà corregir errors durant la setmana, seguir millorant, oblidar la derrota i preparar-se pel proper partit a Calella.

                                                                                                      Resultat final: 15-58