CB Les Franqueses » Cròniques Sènior B Femení 15-16

Cròniques Sènior B Femení 15-16

CB SANT FELIU DE CODINES

3a CATALANA


Últim partit de la lliga i victòria merescuda la que vàrem tenir a la nostra pista. Felicitar una vegada més a cada una de les jugadores que van esforçar-se al màxim per aconseguir aquest resultat per tancar la temporada.

El primer quart va servir per veure contra qui estàvem jugant i calia posar els cinc sentits per enfrontar el que quedava de partit.

Un segon quart i un inici del tercer no tan bons, degut a una fluixa defensa i a un mal tancament en el rebot, va fer que el marcador reflexes un empat preocupant per tal com estava transcorrent el partit.

Una molt bona defensa i un gran encert ofensiu van provocar que arribéssim al final de tercer amb una bona situació per emportar-nos el partit.

L’últim quart vàrem millorar en defensa i, ofensivament, vàrem estar correctes i vàrem mantenir un nivell bo de concentració. Tots aquests aspectes ens van dur a la victòria final de 60-44. Felicitats!

Resultat Final: 60-44

 CB VILA MONTORNÈS

3a CATALANA


Partit disputat fora de casa contra un rival molt necessitat de victòries i que ens podia donar problemes.

No vam saber desenvolupar el joc necessari per poder marxar del marcador des dels primers instants i així poder jugar la resta de partit amb més tranquil·litat. Vam estar durant moltes estones amb intercanvis de cistelles que no ens permetia fer el nostre joc i poder així marxar del marcador.

Finalment vam obtenir una diferència de 10 punts que ens va permetre encarar el final del partit amb més tranquil·litat.

La setmana vinent, últim partit de lliga. Animo a totes les jugadores a donar-ho tot de cara a acabar la temporada de la millor manera.

Resultat Final: 47-54

IMG_7285

 CB GRANOLLERS

3a CATALANA


Nova derrota de la segona volta, aquesta vegada amb el Granollers (2n classificat).

El resultat final en el marcador (40-71) no reflexa el treball realitzat al partit, ja que hi va haver moltes estones amb bona actitud i bons moments de joc que cal tenir en compte pel bon nivell que tenia el rival.

Cap moment va donar la sensació de poder girar el marcador, tot i que a la mitja part, la desavantatge era de 15 punts per sota.

Felicitar i animar a les jugadores a acabar la temporada amb la major intensitat possible així com mostrar una actitut de lluita i superació.

Resultat Final: 40-71

CB TORELLÓ

3a CATALANA


Un altre partit i una altra derrota.
Tot i així felicitar a cada una de les jugadores que van saber sobreposar-se a la situació de jugar en un camp difícil i contra un equip incòmode que no va deixar en cap moment de defensar en zona.
Bons moments de joc interromputs per petites fases de passivitat en defensa que provocaven que el rival es sentís més còmode i provoqués que haguéssim d’ajustar-nos en el joc. En atac, males decisions de llançament no ajudaven a entrar al partit.
Tot i així, agrair l’actitut de les jugadores per tirar endavant el partit i donar les gràcies al suport de les tres jugadores juniors que ens van venir a ajudar per les baixes que teníem.
Entrem a la recta final de la temporada i no podem baixar els braços. Seguim treballant fins al final.

Resultat Final: 71-50

 UEB MARTORELLES

3a CATALANA


Derrota en el camp del Martorelles davant un equip que va estar treballant durant els 40 minuts. Nosaltres, per la nostra part, amb un alt desencert a cistella no vam poder marxar mai del marcador. Un tercer quart molt fluix en defensa i donant segones oportunitats i un quart quart sense reacció va provocar que el rival marxés en el marcador de 10 punts. Vindran més partits com aquest abans d’acabar la temporada i cal donar-ho tot durant tot el partit. Igualment destacar bona actitud de les jugadores en moments del partit, però que cal allargar-los més temps. Seguirem treballant!!!

Resultat final: 56-45

 CB LLINARS

3a CATALANA


Important victòria aconseguida el diumenge a Llinars contra un equip que va estar lluitant fins al últim segon de partit. Cal felicitar a totes els jugadores que van esforçar-se al màxim en un partit que es va anar complicant a mida que transcorrien els minuts.

En el primer quart vàrem aconseguir una avantatge en el marcador que va provocar que penséssim que no caldria gaire esforç per endur-se la victòria. Però no va resultar així.
Un segon quart i un tercer amb molt poques idees i molts errors en atac, va provocar que s’arribés a l’últim quart amb tot per decidir.
En aquest últim quart, va continuar el desencert en el llançament i poques idees en atac. En un final ajustat el partit va caure al costat nostre.
Seguirem treballant per solucionar els problemes detectats.

Resultat final: 36-39