CB Les Franqueses » Cròniques Sots-21 Femení

Cròniques Sots-21 Femení

ASME

Sots 21 Femení – Nivell A


Aquest cap de setmana visitàvem la pista de l’ASME, equip que no havia aconseguit cap victòria i, no obstant, ja es preveia que seria un partit el qual podíem guanyar.

El partit el vam començar fort, acabant el primer període amb un 5-15 a favor. Durant el segon quart, no vam baixar la intensitat i seguia aflorant el nostre atac i la nostra defensa, arribant a la mitja part amb un contundent 9-32.

Al tercer període la nostra idea era tancar el partit, però no va poder ser, ja que la nostra defensa va baixar i la seva defensa zonal ens va entrebancar l’atac, per la qual cosa va fer que perdéssim el quart amb un parcial de 15-10. Tot i això no ens vam vindre abaix i al quart període vam tornar a sortir fortes, defensant molt millor del que portàvem fent a la segona part i circulant la pilota més ràpid. La bona feina va tindre la seva recompensa amb un parcial a favor de 6-13.

Com a valoració, podem destacar que anem assolint conceptes tant en atac com en defensa, que ens permet fer un joc més dinàmic. No obstant, ens queda molt camí per fer per arribar on volem.

Per últim agrair l’ajuda de l’Alexandra Pla, cadet de primer any, i donar molts ànims a la capitana (Clàudia Navarro) i desitjar-li una recuperació ràpida.

 Resultat final:55-30

El Masnou Basquetbol

Sots 21 Femení – Nivell A


Aquest cap de setmana visitàvem al Masnou Basquetbol, equip que havia aconseguit les mateixes victòries i les mateixes derrotes que nosaltres, per tant, ja es preveia que seria un partit dur entre rivals directes.

El partit el vam començar fluix en atac encaixant-nos un contundent parcial de 7 a zero, petita avantatge que vam estar lluitant durant el primer període per poder tornar a posar el marcador per igual. El segon període va ser similar al primer quart, seguint així empatades.

Al tercer període vam sortir els 2 primers minuts molt fortes aconseguint una avantatge de 5 punts al marcador. Ens trobàvem que la nostra defensa ens anava molt bé i recuperàvem pilotes, però la seva defensa era molt tancada i ens dificultava molt el nostre atac. Hi van haver moments que vam circular bé la pilota i seleccionàvem molt bé els llançaments, tot i que no els anotàvem. Això va fer que l’equip rival es posés nerviós i es descentrés, donant a les nostres jugadores la oportunitat d’aprofitar aquest moment per remuntar-nos el partit i per acabar el període amb 7 punts de diferència.

Les nostres no es van rendir i van sortir a l’últim període a per totes, amb una defensa ben agressiva i recuperant pilotes fàcils, cosa que ens va permetre empatar el partit de nou. Però no van saber acabar la feina i les del Masnou van tornar a agafar aire amb un parell de triples que ens va portar fins al final amb una diferència de 6 punts que va ser impossible de remuntar.

Tot hi així el partit ha sigut bo, cada cop tenim més caràcter, millorem petites coses, però encara queda millorar. La nostre trajectòria és positiva i s’ha de seguir lluitant.

Per últim agrair a la Alexandra Pla, cadet de primer any, la seva ajuda i felicitar-la pel caràcter que va treure davant l’altre equip. Gràcies MiniPla!!

 Resultat final:40-48

CB Gavà 99

Sots 21 Femení – Nivell A


Aquest cap de setmana ens visitava el CB Gavà, equip que portava bon balanç a les jornades anteriors, el partit el vam començar molt bé, atacant amb molt d’ordre i defensant fort, aconseguint en els primers minuts una avantatge de 6 punts que ràpidament la van superar.

Les decisions arbitrals permetien molta duresa, i això feia que el partit, minut rere minut, s’anés endurint. Això no feia que les nostres jugadores es fessin petites i vam aguantar donant un resultat a la mitja part de 2 punts per sobre.

A la segona part, la decisions arbitrals seguien igual, per tant, el partit seguia amb la mateixa duresa que a la primera part i anava en augment. L’objectiu per les noies era no encongir-se davant la situació i plantar cara al rival que teníem davant, i així ho vam fer fins al final de partit, aconseguint una petita diferència de 5 punts que ens va permetre arribar al final de partit amb un marcador guanyador de 2 punts.

Seguim treballant per acabar d’ajustar petits aspectes i ens quedem amb el caràcter que vam treure.

 Resultat final:50-48

CEEB Tordera

Sots 21 Femení – Nivell A


Les noies del Sots-21 jugaven a la pista del CEEB Tordera, un equip molt ben compensat en totes les posicions i físicament molt fort.

Només veure l’equip, les noies es van intimidar una mica i, tot i tenir un bon inici de partit, aquesta intimitat ens va fer cometre errors no habituals en nosaltres que podrien haver permès agafar avantatge vers les locals.

Tot i així, els dos primers períodes van ser un tu a tu i a la mitja part perdíem per la mínima de 5 punts.

Al tercer període, tot i començar-lo molt bé, les locals van tindre una efectivitat molt elevada a la línia de triples, ens van anotar 7 triples durant el període i, davant això, tota la nostra lluita va ser poca, agafant així una diferència de 15 punts.

Al quart període ens van plantejar una zona però la vam saber atacar amb molta efectivitat. Però elles no van abaixar el ritme ni l’efectivitat i van seguir ficant punts.

L’últim període va acabar en empat, cosa que ens va dur a mantenir la diferència que ja portàvem a finals del tercer.

Valoro el partit com a bo, bona lluita, bona defensa i bona actitut, una llàstima veure un marcador que no demostri la bona feina.

Només queda seguir treballant per aquesta línia i els resultats ja sortiran reflectits!

 Resultat final:56-71

Femení EPSA

Sots 21 Femení – Nivell A


Les noies del Sots-21 jugaven a casa contra l’EPSA, a un horari que s’havia de vigilar perquè podria donar-nos sorpreses ja que no estan acostumades a jugar a les 9 del matí.

El nostre objectiu d’aquesta setmana era cobrir les mancances que vam cometre al primer partit i així ho vam fer durant el minut 1, plantar cara i lluitar el partit fins a l’últim moment.

Mentre passaven els minuts, ja es veia que era un rival que ens posava les coses difícils ja que durant tots els quarts el resultat final era d’empat.

Als últims segons del darrer període perdíem de 2 però una gran defensa ens va fer robar la pilota i acabar amb contraatac per empatar el partit.

Aquest fet de remuntada, va animar molt a les nostres noies i, tot i l’esgotament, van afrontar la pròrroga amb moltes ganes i molt de caràcter. Vam tindre mala sort a la línia de tirs lliures però tot i així vam aconseguir agafar un petit avantatge de 3 punts que finalment ens va permetre la victòria.

Molt contenta, de l’esforç i la bona actitut. Així Sii!!

 Resultat final:65-62

Femení Cornellà

Sots 21 Femení – Nivell A


Les noies del Sots 21 jugaven a Cornellà, un partit que marcava el tret d’inici de temporada.

Al primer quart, l’equip franquesí es va posar per davant del marcador amb una diferència de 9 punts, jugant a la nostra manera, agressives en defensa i corrent el contraatac. Vam saber imposar el nostre ritme i la nostra forma de jugar i en vam treure resultats.

Al inici del segon quart, però, les coses van canviar i les locals van remuntar el partit i van agafar una petita diferència que es va mantenir durant el que restava de partit i, per molt que ho intentessin les nostres jugadores variant les formes de defensa, no van aconseguir arribar a capgirar el marcador.

S’ha de seguir treballant per poder arribar als partits i aconseguir imposar el nostre ritme per buscar la nostre comoditat durant els 40 minuts.

 Resultat final:49-55