CB Les Franqueses » Cròniques Sots-25 Masculí

Cròniques Sots-25 Masculí

C.B VILA DE MONTORNÈS

Sot-25 Masculí


Victòria del Sots-25 a domicili davant d’un equip de la part baixa de la competició. Els franquesins van sortir una mica confiats i, després d’un parcial inicial de 9-0, van finalitzar el primer període amb un ajustat 19-17.
Veient que no es poden refiar de cap equip, van treure les seves armes de líders i amb un contundent 33-15 al segon període van encarrilar el partit. Després de la mitja part, la màquina verda va seguir rutllant repartint minuts entre els seus jugadors i augmentant l’avantatge fins al resultat final de 99-57.
A destacar l’actuació d’Albert Bigordà amb 19 punts i la de Kevin Pérez amb 24 punts en l’àmbit ofensiu i la dels jugadors interiors (Alejandro, Nestor, Arnau i Sergi) en el defensiu, des del qual es van poder generar nombrosos contraatacs.

Resultat final: 99-57

U.B MIR

Sot-25 Masculí


Ha estat un partit molt competit on sabíem la importància que tenia, i ens hem sabut posar-nos en alerta. Hem començat un partit molt ajustat, perdent el primer quart però, quan hem vist que teníem el partit a les nostres mans, hem serrat les dents i hem lluitat per tornar a estar en el partit.
Després de la mitja part, hem sabut controlar el partit. Hem fet una bona defensa i això ens ha donat ales a l’atac. Tot i això hem sabut organitzar-nos i treure’ns les castanyes del foc en moments difícils, però encara queden molts partits i molt més a treballar!

Resultat Final: 71-77

C.E. VILATORTA

Sot-25 Masculí


Ha sigut un partit on hem sortit molt encertats, però ens ha durat 7 minuts del primer quart.
Durant el partit em tingut un bon atac però una defensa molt justa. La intensitat no ha sigut la correcte.
Hem abusat molt dels llançaments exteriors i, per causa de fallar alguns llançaments, ells ens agafaven contraatacs, motiu pel qual ens van fer molt mal en el balanç.
Ha seguir aprenent i treballant fort!

Resultat final: 91-71

CB SANTA PERPÈTUA

Sot-25 Masculí


El partit d’aquest cap de setmana era dels més complicats i, tot i saber-ho, vam sortir molt adormits, vam jugar el que volien que juguéssim. No vam saber córrer per guanyar els contraatacs. Però tot i fer una primera meitat molt fluixa, la diferència al marcador era només de 15 punts.
Crec que ens va anar molt bé el descans de la mitja part per reflexionar i millorar aspectes que no estàvem encertant. I vam sortir un tercer quart més fort i més atents jugant al nostre joc. Això ens va permetre guanyar l’últim quart.

Tot i que vam sortir amb ganes a l’últim quart, ells van estar molt encartats i els hi van entrar tots els llançaments de triple, sense poder fer res.
Un dels detalls importants a millorar, és que hem de controlar el que podem controlar, deixant de banda el criteri del àrbitre.
Ara toca pensar en què millorar i a seguir treballant!

Resultat final: 83-59

CB CARDEDEU

Sot-25 Masculí


Hem tingut un inici de partit encertat en els triples. Però això ens va passar factura… estàvem molt confiats, tot i anotar uns quants triples als primers minuts de partit i això ens va fer confiar-nos i llençar molts més triples dels necessaris, perdent altres oportunitats de generar diferents situacions.
El Cardedeu és un equip molt jove que corre molt, i van aprofitar les seves qualitats i les nostres errades per agafar-nos moltes situacions de contraatac, amb la mala sort que el nostre balanç va ser molt just.
Ens va ajudar que vam saber córrer molt bé i nosaltres també vam saber trobar molt bé les situacions de contraatac i això ens va donar la vida al partit, tot i que van fallar cistelles fàcils que no ens podem permetre fallar.
Tot i això ha sigut un partit molt tens i ajustat, on hem sabut treure una victòria molt suada.

Seguim treballant!

Resultat final: 67-64

CB VILA DE MONTORNÈS

Sot-25 Masculí


Hem fet un bon inici de temporada. Hem sortit molt motivats i amb ganes! Aquest any tenim un equip que té ganes de lluitar pel que volen! Però no ens podem relaxar ni un moment.

Vam jugar tal i com havíem de fer-ho, en equip! vam donar un bon exemple de com jugar en equip tant en atac com en defensa, i ens va servir per motivar-nos i seguir treballant de cara als objectius de la temporada!

Resultat final: 29-78