CB Les Franqueses » Entrevista Agustí Fernández

Entrevista Agustí Fernández

«Valoració final»

Un cop acabada la temporada, com la valores?

Agustí Fernandez: Ha estat una temporada amb molts alts i baixos, que no han ajudat a aconseguir els objectius marcats a l’inici. La classificació final de l’equip considero que ha quedat per sota de les possibilitats que teniem.

Ha faltat intensitat en moltes fases, que ens haguéssin permès guanyar molts més partits. Ha estat complicat mantenir la motivació fins al final, ja que no ha sigut fàcil pels resultats que s’anaven obtenint.

Tot i això, vull destacar el gran grup humà que tenia, jugadores que tot i les derrotes s’han compromès fins l’últim moment.

Aquest és el teu primer any al CBLF, què et va fer decidir entrenar al sènior femení B?

AF: Partia que la majoria d’elles ja les coneixia d’haverles entrenat altres anys i sabia del compromís que tenien, causa que per mi te una part molt important.

Tenies marcats objectius per aquesta temporada? S’han complert?

AF: Tenia marcats estar per sobre de la mitja taula, per tant, no s’han complert.

Tens un equip amb molta varietat d’edats. Ha sigut un inconvenient a l’hora de gestionar l’equip?

AF: Per una part si, perquè aquelles jugadores més veteranes exigeixen avegades espectes que les més joves encara han d’apendre.

Però per una altre part, crec que pot ser positiu ja que poden ajudar-se entre elles a millorar i a la vegada mirar d’anar tots a una.

De cara a la temporada vinent, quines espectatives tens?

AF: Doncs de moment seguirem entrenant aquest mes de maig, anirem valorant aquells punts que hem fet bé i aquells que hem fet malament. Amb en Xavi ja hi estem treballant.

I per acabar, com t’has sentit entrenant al CBLF?

AF: La veritat que molt bé. Molt recolzat pels companys de Club. i per la part de coordinació. Crec que s’ha format una petita familia que ens ajudem i col·laborem tots plegats. M’he sentit molt còmode, tot una gran experiència.

Només tinc paraules d’agraïment per tots.

agusdins