CB Les Franqueses » Entrevista a David Custodio

Entrevista a David Custodio

«Recta final d’infart» 

Com valores la recta final de la temporada?

David Custodio (DC): La recta final de la temporada la valoro d’una forma complicada, tenim un calendari amb rivals que ens poden causar molts problemes. Tot i així, tenim encara un partit d’avantatge, serà un final de temporada interessant a l’hora que difícil.

Ara mateix, teniu a les vostres mans l’ascens a Segona Catalana. Com està l’equip actualment?

DC: L’equip, tot i la derrota d’aquest últim cap de setmana, està bé. Hem tingut moments que hem estat millor durant l’any que ara, però a dia d’avui, podem dir, que estem prou bé. Portem una volta sencera sense en Manel Valero que tenia un rol d’especialista en aquest equip, l’Oriol Pera s’ha perdut ja 13 partits de forma consecutiva i era un dels creadors de joc més destacat que teníem i en Gerard Angles tot just, aquesta setmana ha jugat el seu 4rt partit de l’any. Per tant, estem notant la falta de jugadors importants, que no acaben de recuperar-se de les seves lesions. Tot i així, els jugadors que tenim a dia d’avui, estan a un bon nivell i arribem, el que queda de temporada, amb ganes de poder anar a per totes.

És el teu segon any com entrenador del primer equip. Podem dir que és una de les teves millors temporades?

DC: Evidentment, pel que fa als resultats, la dinàmica, entrenaments i nivell de joc, estem molt millor que la temporada passada. Pel que fa a l’evolució de l’equip, s’ha vist una mica mermada a causa de les lesions, ja que no hem pogut entrenar ni competir al mateix nivell que teníem al novembre. De totes formes estem en una bona línia de treball i els jugadors estan compromesos amb el projecte.

A inici de temporada, t’imaginaves trobar-te líder a falta de 5 jornades per acabar?

DC: L’objectiu que teníem a principi de temporada era el de competir cada setmana, i sabíem, que si arribàvem a complir això, estaríem a la zona alta de la classificació.

Estar dos partits per sobre o per sota, no depèn del que esperes. Hi ha molts partits durant l’any que es decideixen per petits detalls, per bàsquets als últims segons o últimes possessions, i això, és incontrolable. Estem en una posició semblant a la que esperàvem i en la que ens trobem còmodes per afrontar els 5 partits que ens queden per acabar la temporada.

De cara a la següent temporada, et veus capacitat, per liderar aquest equip en el cas d’aconseguir l’ascens a segona?

DC: És molt aviat per parlar ja de la següent temporada, però em veig capacitat i amb il·lusió per seguir entrenant aquest equip i continuar la línia de millora que hem fet aquesta temporada.

I per acabar, com et sents entrenant al Club Bàsquet Les Franqueses?

DC: Al Club estic molt bé, treballar aquí és molt còmode.

Tinc un director tècnic amb qui tinc molta confiança, ja portem molts anys treballant junts i ens coneixem molt bé. Amb la resta d’entrenadors del club existeix una bona relació personal, fet que considero indispensable per el bon funcionament del club.

Amb la gent de la junta també existeix una bona relació i un contacte directe que fa que les coses siguin molt més fàcils.

David Custodio

entrevista_custo