SOM DE PRIMERA

ENHORABONA!

El nostre sènior femení A , aconsegueix l’ascens a PRIMERA CATALANA.

L’equip dirigit per Francesc Alís, pasa com a segon classificat a la lliga de Segona Catalana del grup 4, amb un balanç de 24 partits guanyats i 6 derrotes al llarg d’aquesta temporada 2015-2016.

En primer lloc encapçala la classificació CE Escola del Carme A , amb 28 victòries i 2 derrotes.

Ha sigut una lliga dura i molt competida on fins a l’últim partit de lliga vs Qbasquet Sant Cugat no hem pogut consolidar la segona posició, partit on les noies del sènior A van guanyar amb contundència i amb un molt bon joc, demostrant que es mereixen l’ascens a primera. Resultat vs Qbasquet Sant Cugat 46-73.

Volem agrair desde el Club la implicació de totes les jugadores i entrenador en afrontar aquest projecte i fer-nos sentir orgullosos del primer equip femení.
Per altre banda, el partit disputat Diumenge va deixar moments molt emotius on 3 jugadores del sènior femení s’acomiadaven del equip amb una gran ovació del públic i de les companyes. Donar les gràcies a Xènia Sauqué per el seu compromís i la seva lluita constant , a Paula Romero per ser un exemple clar de constància i treball en equip i a Tere Parés per aportar estabilitat, compromís i viure el bàsquet com només ella sap fer.

I per acabar, no ens volem deixar a cap jugadora , i des de la primera a la última :

Júlia Almor
Maria Aragall
Clara Espinasa
Pilar Sànchez
Paula Romero
Xènia Sauqué
Laia Casals
Mireia Desumvila
Dolors Ferrer
Anabel Prieto
Tere Parés
Laia Exojo
Francesc Alís

GRÀCIES!
Desde el Club Bàsquet les Franqueses estem segurs que ens fareu disfrutar molt en aquest nou repte que ens espera, PRIMERA CATALANA.

IMG_7663