CB Les Franqueses » Torneig Infantil i Cadet

Torneig Infantil i Cadet

Benvinguts a tots i totes, des de el CB Les Franqueses, ens plau convidar-vos al torneig de pre temporada que serà celebrat els dies 3 i 4 de setembre de 2016 a les insatal·lacions esportives municipals de Les Franqueses del Vallès, en un cap de setmana sense partits oficials en categories de promoció segons el calendari de la Federació, torneig destinat als equips Infantils Masculins i Cadets tant femenins com masculins, on destinarem tot el dissabte a la caegoria infantil i tot el dimuenge a la categoria cadet tant masculins com femenins.

Aquestes tres categories es dividiran de la següent manera:

Infantil 4 grups de 4

Cadet Masculí 4 grups de 3

Cadet Femení 2 grups de 3

La primera fase es farà en mètode de lliga per així poder tenir posicions pels encreuaments que donaran posició final a la classificació. En tots els formats els equips jugaran un mínim de 4 i un màxim de 6 partits.

El CB Les Franqueses participarà amb el seu Cadet Verd (nivell interterritorial) el Cadet Negre (nivell B) i el Cadet Femení (nivell B).

Tots els partits seràn arbitrats per àrbitres col·legiats de FCBQ i el reglament serà el següent:

1. TEMPS DE JOC: 4 períodes de 8 minuts a temps corregut en categoria INFANTIL i 10 en categoria CADET; només s’aturarà igual que en el Regles de Joc de FIBA, inclosa l’aturada de rellotge després de cistella, en els dos darrers minuts de partit. 1 minut de descans entre períodes, i 3 a la mitja part.
2. COMPOSICIÓ DELS EQUIPS: cada equip haurà de disposar d’un mínim de 8 jugadors per tal de donar validesa al resultat del partit. Només podran estar a la banqueta , a part dels jugadors, 1 entrenador i un ajudant.
3. NORMES D’ALINEACIÓ: les alineacions seran totalment lliures; per tant, no hi haurà cap obligació pel què fa a les substitucions.
4. TEMPS MORTS: cada equip disposarà de 2 temps morts per partit, 1 per part, o acumulatius a la segona part.

NORMATIVA D’ÚS DE LES INSTAL·LACIONS:

  • Per l’escalfament, els equips disposaran de 20 minuts a l’espai exterior i 5 minuts a la pista de joc.
  • Les pilotes per l’escalfament i partits les entregarà l’organització. Qualsevol persona que no formi part de la composició dels equips descrita en el punt 2, haurà d’estar a les grades. Per tant, la zona de passadissos i pistes de joc quedarà reservada EXCLUSIVAMENT a jugadors i tècnics.
  • A cada equip se li assignarà un vestidor abans de cada partit, per canviar-se i dutxar-se, però en cap cas per deixar-hi cap objecte.

L’organització us demana un màxim respecte per les instal·lacions i material; en aquest sentit, es reserva el dret de desqualificar a aquell equip que no en faci bon ús.
L’Organització es reserva el dret de fer qualsevol modificació que cregui oportuna, per tal de millorar el funcionament del torneig.

Tant als jugadors com al cos tècnic se’ls hi proporcionaran el dinar i tindrem a la vostra disposició servei de bar.

Estem encantats de rebre-hos a les nostres instal·lacions i donem les gràcies per la vostra participació.