CB Les Franqueses » Cròniques Júnior Masculí

Cròniques Júnior Masculí

C.B. SANTA PERPÈTUA

Júnior Masculí – Nivell B


Primer partit de la temporada on realment vam tenir possibilitats reals de victòria gràcies a una moral molt positiva. Per altra banda, els jugadors van sortir enfadats perquè van veure que ho tenien a la mà i no vam ser capaços de tenir la tranquil·litat suficient per jugar amb cap fred els moments decisius del partit.

Primera part molt igualada on vam sortir molt endollats i un encert bastant important de cara a cistella. Malgrat això, el resultat era negatiu, de dos punts per sota (27-25).
Després, el nivell d’efectivitat va baixar per part d’ambdos equips, factor que va afavorir més al equip local, ja acostumat a jugar situacions de partits més ajustades que nosaltres.
És una llàstima, però això ha de servir per seguir treballant a la mateixa línia i ser més constants als entrenos perquè si seguim així, la victòria tant necessària arribarà segur. Els jugadors s’ho mereixen per tot l’esforç que estan fent i les ganes que posen per aconseguir guanyar.
Resultat final: 47-41

C.B. LLIÇA D’AMUNT

Júnior Masculí – Nivell B


Partit molt estrany jugat contra un dels millors equips de la categoría. Un equip que juga molt intens i amb molta agressivitat tant per atacar com per defensar. Per nosaltres va ser un accident dins de la línia ascendent que portàvem de joc i resultats fins ara però, malgrat això, vam lluitar molt dintre de les nostres posibilitats.

Primera part amb molt d’encert per part del lliça va suposar que ens deixéssin sense capacitat de resposta en cap moment. Nosaltres, a l’hora d’atacar, no vam prendre les decisions més correctes i encertades que calien, fruit provocat per la precipitació.
A la segona part vam fer un canvi defensiu. No obstant. això ens va permetre assegurar el rebot i tenir la possibilitat de sortir al contraatac fàcil per fer cistelles ràpides.
En resum, accident on no hem de donar més importància si el proper partit tornem a demostrar la progressió feta fins ara.
Resultat final: 89-23

C.B. VILA DE MONTORNÈS 1

Júnior Masculí – Nivell B


Cada vegada que l’equip juga més partits, es nota que ens sentim amb la capacitat de competir més i millor amb els rivals cosa que es va veure en aquest partit.

Millor inici d’un partit fins ara on només en 5 minuts de joc vam ser capaços de fer un parcial de 15-0 i on el rival va sortir mig adormit, pensant que ens guanyaria fàcil com a la primera volta, cosa totalment equivocada.
Defensa molt agobiant per part nostre, ràpides transicions on vam demostrar les nostres millors virtuts per anotar cistelles fàcils.
Després, però, el rival va fer un canvi defensiu en zona i nosaltres no vam saber llegar-la bé. Això, va facilitar l’apropament del rival al marcador.
Malhauradament, al final se’ns van escapar al marcadors amb una diferència de 20 punts. Va ser una derrota molt gran anímicament per a nosaltres.
Pero seguim evolucionant, millorant i acostant-nos cada vegada més a la victoria que tant necessitem.
Resultat final: 37-57

GRUAS BARCELONA – C.B. CARDEDEU

Júnior Masculí – Nivell B


Primer partit de la segona volta on comencem amb noves energies per anar assimilant els conceptes treballats durant la primera volta. No obstant, ens trobem davant d’un període molt dur de climatització de la categoria on els jugadors han treballat molt, com animals.

El rival era el primer de la classificació i, per tant, no deixava marge per masses alegries. El partit, doncs, ens va demanar molta concentració per no veure’ns superats en defensa.
El nostre objectiu ha de ser millorar els resultats fets a la primera volta cosa que vam aconseguir contra el líder i, fins i tot, competint el partit durant algun quart.
Seguim treballant per aconseguir la nostra primera victòria que, de ben segur, arribarà perquè cada cop estem més a prop.
Resultat final: 71-29

A.C.B. PALAU DE PLEGAMANS NEGRE

Júnior Masculí – Nivell B


Final de la primera volta davant un rival de mitja taula on els seus jugadors són tots de segon any, per no variar la tònica de tota aquesta lliga.

Tornem a fer dos parts molt diferenciades una de l’altre. Aquest cop vam sortir amb una tensió correcte per competir i, per tant, reflectint-se al marcador( 28-22).
Durant la segona part, les forces no van estar de la nostra part pel que fa al tema ofensiu. Així doncs, el rival va endurir-se per marxar al marcador i deixar la diferència de 30 punts a favor seu. Cal esmentar, però, que el resultat no va reflectir realment tot l’esforç fet pels jugadors del júnior.
Seguim millorant i progressant poc a poc, cosa que diu molt a favor dels jugadors. Això ens portarà a aconseguir guanyar un  partit mes d’hora que tard.
Resultat final: 61-30

C.B. PREMIÀ DE DALT A

Júnior Masculí – Nivell B


Partit complicat contra un equip de la part alta de la classificació, que demandava als nostres jugadors un esforç major per estar a l’alçada d’aquest.

La primera part va ser molt fluixa i el jugadors no van sortir amb la tensió necessària per competir davant d’un rival amb qualitats i força física. No obstant, aquests factors, ens van suposar una diferència important al marcador, anant a la mitja part per sota d’aquest (10-28).
Després del descans, vam sortir amb energies renovades, i això ens va permetre reduir distàncies durant algun quart o, inclòs, ens va permetre de guanyar l’últim període.
Partit mig competit on es veu una evolució del grup i una milloria important respecte a l’inici de la lliga. Per tant, hem d’agrair als jugadors la seva dedicació i el seu esforç que posen per millorar dia rere dia.
Resultat final: 37-65

C.B. CANET

Júnior Masculí – Nivell B


Primer partit de l’any on les forces i les il·lusions dels nostres jugadors seguien intactes després del canvi de tendència començat al final de l’any passat.

El C.B. Canet, era un equip de la nostra lliga perquè només havia guanyat un partit fins llavors, cosa que es va demostrar a la primera part, on els jugadors van lluitar molt i van aconseguir un meritori empat a la primera part (22-22).
Això va suposar una injecció de moral, però no vam ser capaços de seguir portant-lo dins el terme del marcador. Llavors, el rival va aprofitar per endurir el joc i agafar una diferència més important, donant-li una tranquil·litat al final del partit.
Resumint, seguim millorant i cada cop les diferències segueixen essent més petites per apropar-nos un dia al nostre objectiu: poder guanyar un partit.
Resultat final: 51-33

C.B. VIC – UNIVERSITAT DE VIC 2

Júnior Masculí – Nivell B


Partit important malgrat el resultat final on l’equip fa una passa endavant i demostra realment que amb treball les coses poden començar a sortir realment millor del que portem fins ara.

Partit difícil on el rival surt molt fort per aconseguir una diferència important al marcador i tenir un partit relaxat i còmode per poder fer els canvis necessaris i no tenir un desgast innecessari d’entre els seus jugadors.
A partir d’aquest partit, l’equip comença a creure en si mateix i, fent una defensa molt agressiva a la segona part, vam aconseguir competir i apropar-nos al marcador durant el segon parcial (24-29).
Això reforça molt la moral del grup cosa que farà la feina més còmode a l’entrenador per treballar nous conceptes i millorar tot allò que necessitem per arribar a competir i guanyar un partit aquesta temporada.
Resultat final: 31-70

C.B. VALLDEMIÀ

Júnior Masculí – Nivell B


Partit entre setmana, cosa que va suposar molts problemes a l’hora d’anar a competir amb el millor equip possible. Això va suposar haver d’estirar a molts cadets, cosa que es va veure reflectit al marcador.

Dinàmica molt semblant a la resta d’equips: jugadors de segon any amb una qualitat tècnica superior al nostre equip i tenint una rotació de qualitat a la banqueta.
Malgrat tot això però, els nostres jugadors van donar la cara i van lluitar al màxim de les seves possibilitats. Passar pàgina i intentar que això no els resti moral.
Resultat final: 103-7

MAS DE SANT LLEÍ – CBVV

Júnior Masculí – Nivell B


Partit d’aprenentatge on els nostres jugadors van mostrar una actitut molt més positiva a l’hora d’afrontar aquests tipus de partits.

Rival superior a priori amb un nivell superior en quan a coneixement del joc col.lectiu i individual i, on els franquesins, podem fer-ne una lectura per veure a quin nivell estan els rivals, i fer-ne així, una reflexió per millorar certs aspectes de joc.
Comencem a competir alguns quarts cosa que reforça la nostra autoestima i ens dóna més moral per afrontar la resta de la temporada essent sempre conscients d’on venim i cap a on volem anar.
Resultat final: 26-76

C.E.B. RONÇANA

Júnior Masculí – Nivell B


Partit sense història, on el rival va ser molt superior tant física i tàctica com tècnicament on tots els seus jugadors són de segon any i això es nota molt durant aquestes edats.
Sens dubte un partit molt dur pels nostres jugadors franquesins on vam tocar fons tant moral com psíquicament.
Durant les setmanes posteriors, vam haver de fer un treball de reforç a nivell de grup perquè els jugadors no es vinguessin avall.
Resultat final: 121-29

C.B. CENTELLES

Júnior Masculí – Nivell B


Partit esperat durant tota la setmana pel nostre Júnior per intentar pujar la moral davant d’un equip, a priori, amb un potencial semblant al nostre.

Durant un  quart i mig vam creure en la possibilitat de guanyar el nostre primer partit de la temporada, i així ho reflectia el marcador (empat a 16). Però abans d’acabar el segon quart, ens va tornar a entrar la inseguretat, la por i les errades que van ser aprofitades pel centelles per marcar les diferències que ens van dur a la mitja part en contra del marcador.

A la repesa, el nostre equip va sortir amb més animat i amb ganes per intentar fer una remuntada que mai va ser possible per una manca total de confiança del nostre potencial com a equip.
No és la primera vegada que ens passa això, però sempre hem de treure’n una lectura positiva, per molt dolenta que sigui qualsevol situació i mai enfonsar-nos en pensaments negatius.
Temporada dura que ens ajudarà a recuperar el temps perdut en l’aprenentatge que ha tingut aquest grup durant tota la seva etapa de formació, malgrat que tot serà quasi impossible de recuperar.
Tot i això, el rendir-se MAI entra al nostre vocabulari, i lluitarem fins al final.
Resultat final: 27-69

C.B. VILASSAR DE MAR

Júnior Masculí – Nivell B


Últim partit del júnior jugat a Vilassar de mar. Seguim marcant una tendència on competim 2 quarts (primer i tercer, els parcials dels quals són: 20-10 i 18-13 respectivament) i baixem la nostra exigència com a equip i deixem de competir (segon i últim quart, els parcials dels quals són: 16-2 i 18-7 respectivament) cosa que va aprofitar el nostre rival per marxar amb contundència al marcador final, 72-32.

L’equip rival, amb tots els jugadors de segon any, va sortir confiat i fent una defensa molt forta a tot el camp, però aquesta vegada vam ser capaços de sortir bastant decentment.
Malgrat tot però, vam tornar a fallar moltes passades en atac cosa que ens va penalitzar molt, facilitant així l’atac al rival concedint-los bàsquets molt fàcils.
Aquesta setmana hi ha hagut jugadors no molt habituals que han jugat més i han respost positivament, tema molt important per la millora de l’equip.
Per contra hi ha jugadors que volen fer més coses de les que li pertoquen i provoquen errors totalment evitables.
També com a ítem positiu, comencem a tenir més iniciativa durant l’atac i prenem decisions correctes, cosa que ens aporta més punts.
En resum, partit on aprendrem dels errors que fem i intentem millorar i reforçar tot allò que fem bé!!
Setmana important perquè jugarem contra un rival de la nostra lliga on, de ben segur, posarem tots els nostres esforços per intentar guanyar. AMUNT FRANQUESES!!!
Resultat final: 72-32

U.B. MIR

Júnior Masculí – Nivell B


Partit on el nostre equip comença a competir parts del encontre, però on tan bon punt baixem el ritme i la intensitat de joc, jugant en aquest nivell, es dóna el resultat d’aquesta setmana (75-28) on l’equip contrari demostra la seva fortalesa davant la nostra manca de recursos ofensius.

Inici de partit esperançador on vam lluitar molt el rebot defensiu i no vam tenir moltes errades a l’hora de moure la pilota, la qual cosa, ens va permetre arribar al final del quart amb un marcador competit de 13-8.
Després, però, l’equip contrari va pujar el nivell defensiu, cosa que va dificultar la nostra circulació de pilota i, doncs, les corresponents pèrdues constants en atac.
Ens  hem de creure que som capaços de fer més coses en atac i lluitar més situacions de rebot tant defensiu (molt important) com ofensiu per tenir més opcions de jugar situacions ofensives més clares.
En definitiva, temporada dura i d’aprenentatge per a tots nosaltres ja què, si aconseguim madurar psicològicament i no enfonsar-nos, podrem recollir aquest treball durant la pròxima temporada. ÀNIMS I AMUNT FRANQUESES!!!
Resultat final: 75-28

C.B. SANTA PERPÈTUA

Júnior Masculí – Nivell B


Partit jugat a casa molt interessant d’analitzar perquè va ser més competit del que va reflectir el marcador final. Només van ser superiors durant el segon quart, on el Santa Perpètua ens va anotar un parcial de 4 a 28 en contra.

La resta del partit va ser molt igualat i, per primera vegada a la temporada, vam trobar un equip més o menys del nostre nivell i amb possibilitats de guanyar, millorant alguns aspectes del partit.
Malgrat tot, sempre que fas un mal quart com aquest, qualsevol equip et pot passar per sobre.
A la segona part, els nostres jugadors van demostrar un caràcter i unes ganes de competir que ens ha de servir per millorar als propers partits.
Bona defensa zonal practicada en tot el partit que ens va facilitar la sortida ràpida en contraatac assolint bàsquets fàcils.
Ells es van adonar com i per a on hem de dirigir les nostres energies i els nostres esforços.
NO ABAIXEM MAI EL NOSTRE ÀNIM I FORÇA MENTAL. AMUNT FRANQUESES!!!
Resultat final: 32-56

C.B. LLIÇÀ D’AMUNT 2

Júnior Masculí – Nivell B


Partit jugat un divendres per problemes de pista. A aquest nivell, els errors i les baixades de concentració es penalitzen molt i nosaltres som un equip que necessitem estar concentrats els 40 minuts del partit i treballar molt en defensa per poder competir dignament el partit.

Aquest partit és un clar exemple on es va veure això reflectit.

Al primer quart, hi va haver cero concentració i això es va reflectir al marcador amb un 0-16 d’inici de parcial. Això va minvar molt la moral dels nostres jugadors la resta del partit, perquè a partir de llavors, el Lliça d’Amunt va anar regulant les seves avantatges mentre que a nosaltres ens costava molt regenerar joc ofensiu.

Amb el transcorre dels minuts, ens vam  animar a atacar l’anella rival cosa que ens va permetre anotar més punts i acabar el partit amb més bones sensacions.
Temporada difícil i dura que ha  de servir per madurar molt mentalment als nostres jugadors.
Ànims i a seguir treballant!!
Resultat final: 28-72

C.B. VILA DE MONTORNÈS

Júnior Masculí – Nivell B


Segon partit de la temporada on el nostre joc va experimentar una millora respecte a la jornada anterior. Sobretot vam estar més atrevits en atac i no tant nerviosos, prenent decisions amb calma i jugant en estàtic amb molta més claredat.

La primera part va suposar una millora de la nostra defensa, cosa que ens va aportar seguretat i tranquil·litat per atacar. Bàsicament vam establir una defensa zonal que va dificultar molt l’atac rival i això ens va facilitar una ràpida sortida al contraatac amb finalitzacions més fàcils per a nosaltres.
L’equip contrari tenia jugadors de segon any amb més qualitat tècnica i això va provocar que en moments calents del partit els donés una certa avantatge considerable al marcador i que nosaltres  no vam ser capaços de contrarestar en cap moment.
La segona part va  ser més positiva perquè degut a la seva relaxació i el nostre treball tant ofensiu com defensiu, ens va permetre guanyar algun quart i acostar-nos més al marcador.
En definitiva, com era de preveure serà una temporada dura i llarga però que si no defallim ens aportarà una experiència i aprenentatge de cara a propers anys que farà millorar molt el nostre joc.
Ànims als nois perquè segueixin treballant en la mateixa línia. SOM-HI FRANQUESES!!!
Resultat final 67-38

GRUAS BARCELONA – C.B. CARDEDEU

Júnior Masculí – Nivell B


Primer partit de la nova categoria pel júnior on vam demostrar la quantitat de feina que tindrem aquesta temporada.

Molts nervis per començar, cosa que ens va portar a moltes errades i imprecisions en atac i defensa.

El rival era molt més experimentat que nosaltres i també tenia jugadors més decisius en 1c1 que donava molta estabilitat al seu joc. Malgrat tot això, la primera meitat va estar competitiva per la nostra part en defensa (28 punts en contra) però teniem un dèficit molt greu en atac on no érem capaços de generar joc ofensiu amb claredat.
La segona part, degut als nervis del debut, ens vam venir a sota físicament, motiu que va aprofitar el rival per escapar-se al marcador amb més claredat que a la primera part.
Ens resum , primer partit d’una temporada difícil però, malgrat això, amb molta càrrega positiva en experiències que ens serviran per temporades següents.
Ànims i seguim treballant per trobar el nostre cami. Amunt franqueses!
Resultat final: 10-71